4 fincsi zsírégető, salaktalanító saláta
Ezekkel a finom és különleges salátákkal játszva leadhatsz súlyfeleslegedből, és a legnagyobb melegben még energiához is jutsz.

- Erre figyelj, ha vízálló sminket használsz: a felrakása és a lemosása is igényel pár apró trükköt »
- Nem csak szépít, relaxáláshoz is tökéletes az aromafürdő: percek alatt ellazít, és a bőrnek is jót tesz »
- Sokáig újszerűek maradnak a legkényesebb ruhaanyagok, ha jól bánsz velük: a selyem és a gyapjú is meghálálja a törődést »
- Kiderült, Dobó Kata miért szakított Andy Vajnával: 8 év után zárta le élete egy szakaszát
- Auschwitzban halt meg a 14 éves lány: utolsó fotói még megrázóbbak színesben
- Fekete Dávid válik: felesége a három gyerekkel elhagyta
- Anyja egy kartondobozban hagyta a fiút születése után: a férfi 30 év múlva megkereste
- Helyesíráskvíz: kulturális vagy kultúrális? Tudod, hogy írjuk helyesen?
Tarka spenótsaláta
Hozzávalók:
- 30 dkg zsenge spenót
- 1 fejes saláta
- 1 csomó piros retek
- 1 csokor petrezselyem
- só
- törött bors
- kevés borecet
- olívaolaj, háromszor annyi, mint a borecet
A spenótot és a fejes salátát mosd meg, szárítsd meg, és vágd csíkokra, majd keverd össze a karikákra vágott retekkel és a finomra vágott petrezselyemmel. Sózd és borsozd, és öntözd meg borecettel és olajjal.
Céklasaláta
Hozzávalók:
- 75 dkg cékla
- 1 dl olívaolaj
- 1 kis fej reszelt vöröshagyma
- só
- ecet
Héjában főzd meg a megmosott céklát, majd meghámozva vágd dobókocka nagyságúra. Forrósítsd meg az olajat, és süsd át rajta a céklakockákat, és még melegen öntsd egy tálba. Reszeld bele a hagymát, öntözd meg ecettel, és sózd meg. Végül öntsd rá az olajat, amiben sült.
Német ananászos káposztasaláta
Hozzávalók:
- 25 dkg káposzta
- fél kg ananászkonzerv
- 1 kis szál póréhagyma
- 9 evőkanál olívaolaj
- 2 citrom
- törött fehérbors
- késhegynyi cukor
A káposztát gyaluld le, és enyhén besózva, hagyd állni néhány órára. Ezután keverd össze a kis kockákra vágott ananásszal, és a zöldjétől megtisztított, karikára vágott póréhagymával. A citrom levéhez vékony sugárban – állandó kevergetés mellett – add hozzá az olajat, ízesítsd borssal, cukorral, és keverj hozzá két kanálnyit az ananász levéből. Ezzel a mártással keverd össze a salátát.
Török paradicsomsaláta
Hozzávalók:
- 60 dkg paradicsom
- 1 marék olívabogyó
- 2 zöldpaprika
- törött bors
- citromlé
- 1 csokor petrezselyem
- olívaolaj
A felszeletelt paradicsomot sózd, borsozd, és öntözd meg citromlével és olívaolajjal. Tetejére szórd rá az olívabogyót, a nagyon vékony csíkokra vagy karikára vágott zöldpaprikát és az összevagdalt petrezselymet. Legalább fél órára tedd a hűtőbe.
OLVASD EL EZT IS!

- saláta
- egészséges recept
4 klasszikus saláta receptje

- zöldség
- csirkemell
4 húsos saláta, ami megkönnyíti a fogyókúrát

- spenót
- csirke