4 fincsi zsírégető, salaktalanító saláta
Ezekkel a finom és különleges salátákkal játszva leadhatsz súlyfeleslegedből, és a legnagyobb melegben még energiához is jutsz.

Ez is érdekelhet

Családi üdülőparadicsom, ahol a kicsik és a nagyok is jól érzik magukat (x)

Hogyan hasznosul pontosan a kalcium? Ez a vitamin elengedhetetlen hozzá (x)

Sztárokkal teli luxushajó indul Szegeden: igazi álomvilágba csöppenhetsz (x)

Ez a mézes csoki újrafogalmazza a csokoládét: édesség helyett próbáld ki ezt! (x)

Megújul a városligeti Gyermeknap: új helyszínek és programok várnak (x)

Így töltsd fel a nyári energiakészleteket! (x)

Hamarosan újra DM gyermeknap a Vasúttörténeti Parkban: Ezt a bulit nem érdemes kihagyni! (x)

beauty and style

Kiütések és irritáció borotválkozás után? Megmondjuk, mit csinálsz rosszul »

8 étel, amitől makulátlanul tiszta bőröd lesz: fogyaszd őket rendszeresen »

Gyönyörű nő lett a Vágy és vezeklés egykori sztárja: Saoirse Ronan igazi ír szépség »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Tarka spenótsaláta

Hozzávalók:

  • 30 dkg zsenge spenót
  • 1 fejes saláta
  • 1 csomó piros retek
  • 1 csokor petrezselyem
  • törött bors
  • kevés borecet
  • olívaolaj, háromszor annyi, mint a borecet

A spenótot és a fejes salátát mosd meg, szárítsd meg, és vágd csíkokra, majd keverd össze a karikákra vágott retekkel és a finomra vágott petrezselyemmel. Sózd és borsozd, és öntözd meg borecettel és olajjal.

Céklasaláta

Hozzávalók:

  • 75 dkg cékla
  • 1 dl olívaolaj
  • 1 kis fej reszelt vöröshagyma
  • ecet

Héjában főzd meg a megmosott céklát, majd meghámozva vágd dobókocka nagyságúra. Forrósítsd meg az olajat, és süsd át rajta a céklakockákat, és még melegen öntsd egy tálba. Reszeld bele a hagymát, öntözd meg ecettel, és sózd meg. Végül öntsd rá az olajat, amiben sült.

Német ananászos káposztasaláta

Hozzávalók:

  • 25 dkg káposzta
  • fél kg ananászkonzerv
  • 1 kis szál póréhagyma
  • 9 evőkanál olívaolaj
  • 2 citrom
  • törött fehérbors
  • késhegynyi cukor

A káposztát gyaluld le, és enyhén besózva, hagyd állni néhány órára. Ezután keverd össze a kis kockákra vágott ananásszal, és a zöldjétől megtisztított, karikára vágott póréhagymával. A citrom levéhez vékony sugárban – állandó kevergetés mellett – add hozzá az olajat, ízesítsd borssal, cukorral, és keverj hozzá két kanálnyit az ananász levéből. Ezzel a mártással keverd össze a salátát.

Török paradicsomsaláta

Hozzávalók:

  • 60 dkg paradicsom
  • 1 marék olívabogyó
  • 2 zöldpaprika
  • törött bors
  • citromlé
  • 1 csokor petrezselyem
  • olívaolaj

A felszeletelt paradicsomot sózd, borsozd, és öntözd meg citromlével és olívaolajjal. Tetejére szórd rá az olívabogyót, a nagyon vékony csíkokra vagy karikára vágott zöldpaprikát és az összevagdalt petrezselymet. Legalább fél órára tedd a hűtőbe.

Ezt is szeretjük