30 perc alatt kész! Zamatos tengeri hal fehérborral sütve
Ha vigyázol az alakodra
A hal nagyon egészséges, és nem lehet tőle elhízni.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj ezektől a tippektől: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

Tökéletes frizura körkefe nélkül: dús és fényes lesz így a haj »

Hatalmas szemek 5 lépésben, pillanatok alatt - Így használd a fehér szemceruzát »

Ha különleges, miért ne adhatnád ajándékba: a legjobb szépségápolási csomagok karácsonyra »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Itthon sajnos nagyon kevés halat eszünk, pedig egy héten legalább két alkalommal kellene. Egészséges és finom, ráadásul az alakodat sem veszélyezteti.

Változatosan elkészíthető, de ha csak egy picit besózod és kisütöd, akkor is mennyei fogás az eredmény.

Tengeri hal fehérborral sütve

Hozzávalók:

  • 1,5 kg fehér húsú tengeri hal
  • 2 hagyma
  • fél pohár fehérbor
  • 1 dl olívaolaj
  • bors
  • petrezselyemzöld

A hagymát fél dl olaj és négy evőkanál víz keverékében főzd puhára. Add hozzá a finomra vágott petrezselyemzöldet, fűszerezd sóval, borssal, és lefedve párold tíz percig, majd öntsd egy tűzálló tálba.

Tedd bele a megtisztított, szeletekre vágott, filézett halat, locsold meg a borral és a maradék olajjal, sózd meg, borsozd meg, és közepes lángon süsd 30 percig.

Blog.hu ajánló