A 8 legfinomabb töltött, göngyölt hús: sajtos, zöldséges, bundás is van köztük
A töltött, göngyölt húsok a végtelenségig variálhatók, és még csak nem is kell velük túl sokat foglalkozni. Ezek a változatok elnyerik a tetszésedet.

spenottal-gorgonzolaval-toltott-csirkemell
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mi, magyarok odavagyunk a töltött, göngyölt húsokért, amiket aztán többnyire baconbe tekerünk, vagy bundába bújtatunk. A legkreatívabban variálhatod, jól mennek hozzájuk a különféle zöldségek, a brokkoli, a spenót, a paradicsom, de sajttal, sonkával, fűszervajjal turbózva is nagyon ízletes ételt tehetsz az asztalra. 


A legegyszerűbb, ha csirkemellből készíted, hisz semleges íze miatt szinte minden illik hozzá, ráadásul gyorsan meg is sül. Továbbá érdemes karajt vagy combot is tölteni, göngyölni, akár szeletelve, akár egészben. A laktató ételeket sajttal is gazdagíthatod, és friss, aromás zöldfűszerekkel még izgalmasabbá teheted.  

Töltött, göngyölt húsok

A kisebb tekercseket megsütheted olajban, de tepsibe is dughatod, úgy tényleg nincs velük sok munka. A töltött, göngyölt húsok tökéletesek hétköznapi ebédre, de akár az ünnepi asztalon is megállják a helyüket. Összegyűjtöttük a nagy kedvenceket, próbálj ki minél többet!

Ezt is szeretjük