Szaftos mazsolás marharagu
A marhahús ízét remekül kiegészíti a bor és a mazsola, és ha ropogós zöldséget is csempészel bele, akkor felséges fogást tehetsz az asztalra.
Az ősz slágere a szőlő, de nemcsak bor formájában vagy nyersen, hanem pikáns összetevőként levesekbe és főételekbe is. A mazsola szintén remek ízesítő lehet.
Ha szereted az édes és a sós kombinációját, akkor próbáld ki a mazsolával készült marharagut, amit nem is olyan nehéz elkészíteni.
Mazsolás marharagu
Hozzávalók:
- 50 dkg marhafartő
- egy marék mazsola
- 2-3 szárzeller
- 2 dl fehér bor
- só
- bors
A marhahúst és a zellerszárat vágd kockára. A húst sózd és borsozd. Kockázd fel a hagymát is, kevés olajon párold üvegesre, majd add hozzá a marhahúst. Pirítsd át, süsd fehéredésig, hagyd, hogy egy kevés levet eresszen, öntsd rá a fehérbort, végül add hozzá a mazsolát.
Ha a hús már majdnem megpuhult, dobd hozzá a zellerszárakat, és párold készre az egészet.
Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?
Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat.
További részletek: feminaklub.hu/
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2025. január 7. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- csirke
- pörkölt
Egyszerű csirkepörkölt zöldséggel
- pörkölt
- szárnyas
Szaftos, magyaros fácánpörkölt
- csirke
- gyömbér