Szaftos mazsolás marharagu

A marhahús ízét remekül kiegészíti a bor és a mazsola, és ha ropogós zöldséget is csempészel bele, akkor felséges fogást tehetsz az asztalra.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ősz slágere a szőlő, de nemcsak bor formájában vagy nyersen, hanem pikáns összetevőként levesekbe és főételekbe is. A mazsola szintén remek ízesítő lehet.

Ha szereted az édes és a sós kombinációját, akkor próbáld ki a mazsolával készült marharagut, amit nem is olyan nehéz elkészíteni.

Mazsolás marharagu

Hozzávalók:

  • 50 dkg marhafartő
  • egy marék mazsola
  • 2-3 szárzeller
  • 2 dl fehér bor
  • bors

A marhahúst és a zellerszárat vágd kockára. A húst sózd és borsozd. Kockázd fel a hagymát is, kevés olajon párold üvegesre, majd add hozzá a marhahúst. Pirítsd át, süsd fehéredésig, hagyd, hogy egy kevés levet eresszen, öntsd rá a fehérbort, végül add hozzá a mazsolát.

Ha a hús már majdnem megpuhult, dobd hozzá a zellerszárakat, és párold készre az egészet.

Milyen ételhez milyen bor illik?

Nézegess képeket!

Elolvasom

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük