Mit eszel a leggyakrabban vacsorára? Ezt árulja el a személyiségedről
Gondoltad volna, hogy ez ennyire árulkodó lehet egy olyan hétköznapi dolog, mint a vacsora?

Dia

	Csirkemell párolt zöldségekkel	A csirkemell a tudatosan és fegyelmezetten diétázók vacsorája, akik ráadásul rendszeresen sportolnak is a diétájuk mellett. Fontos számukra a megjelenésük, az alakjuk, és szeretik érezni, hogy uralják a testüket. Mindez önbizalmuk elengedhetetlen tartozéka. Önmagukkal szemben magasak az elvárásaik, de a környezetükkel már sokkal elnézőbbek.

Csirkemell párolt zöldségekkel

A csirkemell a tudatosan és fegyelmezetten diétázók vacsorája, akik ráadásul rendszeresen sportolnak is a diétájuk mellett. Fontos számukra a megjelenésük, az alakjuk, és szeretik érezni, hogy uralják a testüket. Mindez önbizalmuk elengedhetetlen tartozéka. Önmagukkal szemben magasak az elvárásaik, de a környezetükkel már sokkal elnézőbbek.

Dia

	Hamburger, steak vagy ragacsos csirkeszárnyak	Az amerikai konyha rajongói odavannak mindenért, amit a távoli kontinens nyújtani tud. Rajonganak a filmekért, gyakran keresik fel a mozikat is, és szabadidejükben szeretnek olyan hobbikat kipróbálni, amilyeneket kedvenc filmjeikben láttak: grilleznek, bowlingoznak, squasholnak, szeretik a táncos helyeket, illetve azokat az alkalmakat, amikor felvehetik a legszebb ruhájukat.

Hamburger, steak vagy ragacsos csirkeszárnyak

Az amerikai konyha rajongói odavannak mindenért, amit a távoli kontinens nyújtani tud. Rajonganak a filmekért, gyakran keresik fel a mozikat is, és szabadidejükben szeretnek olyan hobbikat kipróbálni, amilyeneket kedvenc filmjeikben láttak: grilleznek, bowlingoznak, squasholnak, szeretik a táncos helyeket, illetve azokat az alkalmakat, amikor felvehetik a legszebb ruhájukat.

Dia

	Hidegtál pirítóssal	A különböző felvágottak, sajtok, krémek néhány apró szelet pirítóssal azok kedvenc vacsorái, akik könnyedén szeretik élni az életüket, sokféle ízbe, életmódba belekóstolnak, anélkül, hogy hosszan elköteleződnének egy-egy életcél mellett. Nyitott, barátságos emberek ők, akik nem stresszelnek sokat életük során.

Hidegtál pirítóssal

A különböző felvágottak, sajtok, krémek néhány apró szelet pirítóssal azok kedvenc vacsorái, akik könnyedén szeretik élni az életüket, sokféle ízbe, életmódba belekóstolnak, anélkül, hogy hosszan elköteleződnének egy-egy életcél mellett. Nyitott, barátságos emberek ők, akik nem stresszelnek sokat életük során.

Dia

	Kínai, mexikói, indiai, thai ételek	Az egzotikus konyhák rajongói vacsorára nem érik be holmi unalmas pirítóssal, nekik kellenek a fűszerek, az új ízek és alapanyagok nyújtotta izgalom. Kalandvágyó emberek, akik alig várják már, hogy újra útnak indulhassanak, és felfedezhessék a világnak egy olyan pontját, ahol környezetükből még senki sem járt.

Kínai, mexikói, indiai, thai ételek

Az egzotikus konyhák rajongói vacsorára nem érik be holmi unalmas pirítóssal, nekik kellenek a fűszerek, az új ízek és alapanyagok nyújtotta izgalom. Kalandvágyó emberek, akik alig várják már, hogy újra útnak indulhassanak, és felfedezhessék a világnak egy olyan pontját, ahol környezetükből még senki sem járt.

Dia

	Zöldsaláta sajttal vagy omlettel	Fegyelmezett emberek, akiknek - amellett, hogy figyelnek az alakjukra - az is fontos, hogy finom és változatos ételeket kóstolhassanak. Óvatos kísérletezők, akik mindig tudják, honnan származik az adott élelmiszer, amit elfogyasztanak. Egészségtudatos, családcentrikus gondolkodás jellemzi őket, és életüket minél inkább a természettel összhangban igyekeznek leélni.

Zöldsaláta sajttal vagy omlettel

Fegyelmezett emberek, akiknek - amellett, hogy figyelnek az alakjukra - az is fontos, hogy finom és változatos ételeket kóstolhassanak. Óvatos kísérletezők, akik mindig tudják, honnan származik az adott élelmiszer, amit elfogyasztanak. Egészségtudatos, családcentrikus gondolkodás jellemzi őket, és életüket minél inkább a természettel összhangban igyekeznek leélni.

Ezt is szeretjük
Fotó: