A tökéletes sült kacsamell receptje

Így készítsd ropogósra!

A kacsamell akkor jó, ha kívül ropog, belül puha és kicsit rózsaszínes marad.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sült kacsamellnél fontos, hogy olyan húst válassz, amin szépen rajta van a bőre, ez elengedhetetlen ahhoz, hogy finom, szaftos fogás készülhessen belőle.

Vörösboros káposztával a legfinomabb, nem véletlenül járnak párban. Itt találod az elkészítési módját.

Sült kacsamell

Hozzávalók:

  • 4 nagy kacsamell
  • 5 dkg vaj
  • 2 szál rozmaring
  • 3 gerezd fokhagyma
  • só, bors

Elkészítés ideje:

35 perc.

Elkészítés menete:

Az egyik legfontosabb dolog az előkészületnél, hogy nem hideg, hanem szobahőmérsékletű hússal kell dolgoznod, erre figyelj. A melleket mosd meg, szedd le róluk a felesleges részeket, majd sózd és borsozd mindkét oldalukat. Ezután ejts néhány, egymást keresztező vágást a bőrön. Egy serpenyőben forrósítsd fel a vajat, majd a bőrös oldalával lefelé kezdd el sütni a húst, közepes lángon. A fokhagymát nyomd össze, és a rozmaringgal együtt dobd a serpenyőbe.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Ha a hús félig megpirult, fordítsd meg, hogy a másik felén is süljön. Ismételd meg ezt a folyamatot, utána vedd le a tűzről. Arra figyelj, hogy nem kell teljesen átsülnie, a belseje maradjon egy kicsit rózsaszínes, úgy lesz az igazi.

Fűszeres-húsos finomságok

Szereted a zamatos sülteket? Nézz be képgalériánkba néhány ötletért!

Képeken a legfinomabb fűszeres húsok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük