Sós muffin paradicsommal és olívabogyóval

Remek, nyári ízeket idéző rágcsálnivaló, melyet fél óra alatt elkészíthetsz.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A muffin sós is lehet, nemcsak édes. Gyerekeknek tízóraira tökéletes, de hétvégén remek reggeli is válhat belőle.

A paradicsomos, olívás változat nyári hangulatot csempészhet a télbe, így aztán nem érdemes kihagyni.

Paradicsomos-olívás muffin

Hozzávalók:

  • 2 bögre finomliszt
  • 1 bögre tej
  • 2 tojás
  • negyed bögre aszalt paradicsom
  • negyed bögre fekete olívabogyó
  • 3 teáskanál sütőpor
  • 1 teáskanál cukor
  • fél teáskanál só

Szitáld össze egy edénybe a lisztet, a sütőport és a sót, majd keverd hozzá a cukrot. Keverd ki a tojást a tejjel, és öntsd hozzá a liszthez, majd add hozzá a lecsöpögtetett, apróra vágott paradicsomot, valamint az olívabogyót.

Alaposan keverd össze, és a tésztát kanalazd  kivajazott muffinformákba, majd közepes lángon süsd 20-25 percig.

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük