Ropogós, sajtos sült csirke fél óra alatt
A sajt és a csirke jó barátok, és, ha kipróbálod gyors receptünket, kiderül, hogy a ropogósságról sem kell lemondanod.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt 2018 fergeteges jazzkoncertjére a Sárik Péter Trióval! (x)

Nyerj luxuskozmetikumokat érett bőr számára, és búcsúzz el a ráncoktól a természet erejével! (x)

Nyerj utazókönyvet, és ismerd meg a világ legkevésbé ismert érdekességeit! (x)

összesen 4 db játék
Ez is érdekelhet

Gomba vagy baktérium? Nagyon is lehet érzékelni a különbséget, és máshogy is kell kezelni (x)

Ezreket spórolhatsz a vízszámlán: pénzt és energiát spórol ez a konyhai eszköz (x)

A legjobb szőrtelenítő módszer télen is: így lesz hetekig sima a bőröd (x)

Tökéletes alakot és egészséges testet ajándékozhatsz karácsonyra! Mutatjuk, hogyan (x)

Babapuha és fényes lesz a festett haj ezektől a tippektől: látható lesz a különbség (x)

beauty and style

Tökéletes frizura körkefe nélkül: dús és fényes lesz így a haj »

Hatalmas szemek 5 lépésben, pillanatok alatt - Így használd a fehér szemceruzát »

Ha különleges, miért ne adhatnád ajándékba: a legjobb szépségápolási csomagok karácsonyra »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A csirkesült mindig jó, és talán a ropogós bőr rajta a legfinomabb. Sajttal még jobb, és most bemutatunk egy olyan változatot, hogy a ropogósság se sérüljön.

Egyszerűen a csirkecombok bőre alá kell tölteni a sajtot, majd megsütni az egészet, és még forrón tálalni, hogy a sajt folyós legyen.

Sajtos sült csirke

Hozzávalók:

  • 10 dkg trappista sajt
  • 5 dkg edami sajt
  • 4 egész csirkecomb
  • vaj
  • bors
  • fűszerek

A csirkecombokat mosd meg, majd szárítsd le róluk a vizet. A sajtokat reszeld le, vagy hajszálvékonyan szeleteld fel. A csirkecombokról óvatosan fejtsd fel a bőrt, de ne szedd le teljesen.

Óvatosan tedd be alá a reszelt sajtot, és egyengesd el, hogy ne púposodjon fel sehol.

A vajat keverd el a sóval, a borssal és tetszés szerinti szárított fűszerekkel. Ez lehet paprika vagy zöldfűszerkeverék, ha déli ízekre vágysz.

A sütőt melegítsd elő, a csirkecombokat tedd alufóliával bélelt tepsire, és süsd őket addig, amíg aranybarna nem lesz a tetejük. Lehetőleg azonnal szolgáld fel, hogy a sajt még folyós legyen.

Blog.hu ajánló