Sajtkrémes, töltött, göngyölt csirkemell: szaftos lesz a bacontől
A sajtkrémes, göngyölt csirkemell tökéletes időtakarékos recept az év legelfoglaltabb időszakára.

- Tükörsima, egyenes frizura károsodás nélkül: ezeket az alapszabályokat tartsd be hajvasaláskor »
- Nőies karcsúsító tippek a gyönyörű modelltől: így érdemes öltözni, ha nem ívelt, hanem egyenes a derékvonal »
- A 64 éves Sharon Stone testhezálló ruhákban mutatta meg csodás alakját: kivillantotta formás lábait »

- Mi Portugália fővárosa? 10 kvízkérdés Európa országairól, amit illik tudni
- Rúzsa Magdi először mindhárom babájával egy fotón: már 4 hónaposak az ikrek
- Átmennél most a földrajzérettségin? 10 kérdés, amire tudni kellett a választ
- Megmenthető Csősz Boglárka házassága? Milliárdos férje ezt nyilatkozta
- 121 kilóról indult, 45 kilót fogyott CICO-diétával az édesanya: így néz ki most a kétgyerekes Colleen
Ne mindig csak rántsd a csirkemellet, töltsd meg sajtkrémmel, és csavard baconbe. A száraz hús villámgyorsan szaftos, ízletes fogássá válik. A sajthoz keverhetsz zöldségeket, és megszórhatod zöldfűszerekkel is. Jól illik hozzá a rozmaring, az oregánó és a bazsalikom is.
Sajtkrémes göngyölt csirkemell
Hozzávalók 4 személyre
- 4 db csirkemellfilé
- 20 dkg krémsajt
- 20 dkg bacon
- só
- bors
Elkészítés:
A csirkemelleket vágd vékony szeletekre. A baconöket terítsd ki, mindegyikre helyezz rá egy hússzeletet, szórd meg sóval és borssal. Kanalazz középre krémsajtot, és göngyöld fel. Hústűvel meg is tűzheted, akkor biztosan nem nyílik szét. Ne sózd meg nagyon, mert a bacon is sós.
A húsokat helyezd kevés zsiradékkal kikent tepsibe, szorosan egymás mellé. Fedd le alufóliával, és told az előmelegített sütőbe. Süsd 180 fokon körülbelül 35-40 percig. Amikor a csirkemell puha, vedd le a fóliát, és pirítsd meg egy kicsit.
Még több recept