Sajtkrémes, töltött, göngyölt csirkemell: szaftos lesz a bacontől
A sajtkrémes, göngyölt csirkemell tökéletes időtakarékos recept az év legelfoglaltabb időszakára.

Sajtkrémes, töltött, göngyölt csirkemell: szaftos lesz a bacontől
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ne mindig csak rántsd a csirkemellet, töltsd meg sajtkrémmel, és csavard baconbe. A száraz hús villámgyorsan szaftos, ízletes fogássá válik. A sajthoz keverhetsz zöldségeket, és megszórhatod zöldfűszerekkel is. Jól illik hozzá a rozmaring, az oregánó és a bazsalikom is.

Sajtkrémes göngyölt csirkemell

Hozzávalók 4 személyre

  • 4 db csirkemellfilé
  • 20 dkg krémsajt
  • 20 dkg bacon
  • bors
Recept idők

Elkészítés:

A csirkemelleket vágd vékony szeletekre. A baconöket terítsd ki, mindegyikre helyezz rá egy hússzeletet, szórd meg sóval és borssal. Kanalazz középre krémsajtot, és göngyöld fel. Hústűvel meg is tűzheted, akkor biztosan nem nyílik szét. Ne sózd meg nagyon, mert a bacon is sós. 
 

A húsokat helyezd kevés zsiradékkal kikent tepsibe, szorosan egymás mellé. Fedd le alufóliával, és told az előmelegített sütőbe. Süsd 180 fokon körülbelül 35-40 percig. Amikor a csirkemell puha, vedd le a fóliát, és pirítsd meg egy kicsit.

Ezt is szeretjük