Ropogós csirkecomb tepsis krumplival
Így készítsd el egyben!
Ha gyors és kiadós ebédre vágysz, készítsd ezt, pár perc előkészület után már csak az ízeket kell élvezni.
- Erre érdemes figyelni, ha online vásárolsz parfümöt: így válaszd ki a számodra megfelelő illatot »
- Hatékony, de egyszerű házi módszerek lábszag ellen: nem csak a kellemetlen szagot nyomják el, az izzadást is mérséklik »
- Michael Jackson 24 éves lánya gyönyörű modell: fürdőruhás képeket vállalt, tetoválásait is megmutatta »

- Gesztesi Károly 3 gyereke a címlapon: Panka, Dávid és Márkó sosem volt látható így együtt
- Mi Kanada fővárosa? 10 kérdéses kvíz a világ országairól, amit illik tudni
- Lecseréltek két zsűritagot is a Dancing with the Starsban: mutatjuk az új ítészeket
- 4 étel, ami 50 felett különösen javasolt: felturbózzák a lelassult anyagcserét a dietetikus szerint
- Íme, Leonardo da Vinci világvégejóslata: matematikai és asztronómiai jelekkel üzente meg a pontos dátumot
A sült csirke mindig jó választás, ha kevés előkészülettel kiadós és finom ételt szeretnél készíteni.


Ha fel szeretnéd dobni ezt a fogást, könnyen megteheted néhány zöldség segítségével, elrontani nem tudod, amit szeretsz, nyugodtan dobd mellé.
Ropogós csirkecomb tepsis krumplival
Hozzávalók:
- 5 egész csirkecomb
- 0,75 kg krumpli
- 2 nagy fej vöröshagyma
- 3 nagy érett paradicsom
- 5 gerezd fokhagyma
- 3 dkg vaj
- 1 szál rozmaring
- olívaolaj, só
Elkészítés ideje:
70 perc.
Elkészítés menete:
Először mosd meg a csirkecombokat, majd jó alaposan sózd be őket, és tedd félre. Ezután pucold meg a krumplit, és tedd fel főni enyhén sós vízben. Végy elő egy tepsit, az aljára tegyél alufóliát, és legyen a közeledben. A fokhagymát egy kisebb tálkába nyomd ki, adj hozzá olívaolajat, és tedd félre. A hagymát pucold meg, vágj belőle jó széles karikákat, a paradicsomból szintén, és szórd szét őket a tepsi alján.
Ezután jöhet rájuk a krumpli. A csirkecombokat kend be jó alaposan a fokhagymás olajjal, majd helyezd el őket a tepsiben. A maradék fokhagymás olajat locsold a többi összetevőre. A vajat kisebb darabokra szedve szórd szét a tepsiben, szórj az egészre a rozmaringból, majd dugd be az előmelegített sütőbe nagyjából egy órára, ennyi idő alatt szép ropogósra sül.
Még több húsétel!
Ha nem tudsz ellenállni a húsos fogásoknak, nézz be képgalériánkba!
OLVASD EL EZT IS!

- olasz
- csirke
Gyors olaszos vacsora hétköznapokra

- fokhagyma
- csirkemell
Könnyen elkészíthető fogás kerti grillezésekhez

- sajt
- csirke