Ropogós csirkecomb tepsis krumplival
Így készítsd el egyben!
Ha gyors és kiadós ebédre vágysz, készítsd ezt, pár perc előkészület után már csak az ízeket kell élvezni.

Ez is érdekelhet

Télen-nyáron nélkülözhetetlen bulikellék: megtehetsz bármit, mert nem érzel semmit (x)

A szabadban töltött idő egészségre gyakorolt pozitív hatása minden multivitaminnál többet ér (x)

Meglepő fellépést vállalt Mező Misi: közel 600 fiatal énekelt vele (x)

7 dolog, ami károsítja, és ami védi az idegeinket (x)

beauty and style

Zsírgyilkos kardió edzés: csak 30 perc, de van olyan hatékony, mint a futás »

Ennél szebb nászutas célpont kevés van: luxusélmény, de megfizethető úti cél Dubaj »

Kétszer dúsabb frizurát kapsz, ha így használod a hajvasalót »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A sült csirke mindig jó választás, ha kevés előkészülettel kiadós és finom ételt szeretnél készíteni.

Ha fel szeretnéd dobni ezt a fogást, könnyen megteheted néhány zöldség segítségével, elrontani nem tudod, amit szeretsz, nyugodtan dobd mellé.

Ropogós csirkecomb tepsis krumplival

Hozzávalók:

  • 5 egész csirkecomb
  • 0,75 kg krumpli
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 3 nagy érett paradicsom
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 3 dkg vaj
  • 1 szál rozmaring
  • olívaolaj, só

Elkészítés ideje:

70 perc.

Elkészítés menete:

Először mosd meg a csirkecombokat, majd jó alaposan sózd be őket, és tedd félre. Ezután pucold meg a krumplit, és tedd fel főni enyhén sós vízben. Végy elő egy tepsit, az aljára tegyél alufóliát, és legyen a közeledben. A fokhagymát egy kisebb tálkába nyomd ki, adj hozzá olívaolajat, és tedd félre. A hagymát pucold meg, vágj belőle jó széles karikákat, a paradicsomból szintén, és szórd szét őket a tepsi alján.

Ezután jöhet rájuk a krumpli. A csirkecombokat kend be jó alaposan a fokhagymás olajjal, majd helyezd el őket a tepsiben. A maradék fokhagymás olajat locsold a többi összetevőre. A vajat kisebb darabokra szedve szórd szét a tepsiben, szórj az egészre a rozmaringból, majd dugd be az előmelegített sütőbe nagyjából egy órára, ennyi idő alatt szép ropogósra sül.

Még több húsétel!

Ha nem tudsz ellenállni a húsos fogásoknak, nézz be képgalériánkba!

Ezt is szeretjük