Ropogós csirkecomb tepsis krumplival
Így készítsd el egyben!
Ha gyors és kiadós ebédre vágysz, készítsd ezt, pár perc előkészület után már csak az ízeket kell élvezni.

Ez is érdekelhet

Szemüveg helyett ma már a sasszeműség a menő (x)

Inkontinencia és hüvelyszárazság - Mutatunk egy fájdalommentes és azonnali megoldást (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Simán elhinnéd, hogy ő Meghan Markle: ennyit tesz a smink ereje »

A nyári szezon legvidámabb mintáitól roskadozik a kínálat: ne érd be a pöttyössel! »

Melyik az igazi Palvin Barbi? Megtévesztően hasonlít a 3 modell, de erre a Photoshop is rásegít »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A sült csirke mindig jó választás, ha kevés előkészülettel kiadós és finom ételt szeretnél készíteni.

Ha fel szeretnéd dobni ezt a fogást, könnyen megteheted néhány zöldség segítségével, elrontani nem tudod, amit szeretsz, nyugodtan dobd mellé.

Ropogós csirkecomb tepsis krumplival

Hozzávalók:

  • 5 egész csirkecomb
  • 0,75 kg krumpli
  • 2 nagy fej vöröshagyma
  • 3 nagy érett paradicsom
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 3 dkg vaj
  • 1 szál rozmaring
  • olívaolaj, só

Elkészítés ideje:

70 perc.

Elkészítés menete:

Először mosd meg a csirkecombokat, majd jó alaposan sózd be őket, és tedd félre. Ezután pucold meg a krumplit, és tedd fel főni enyhén sós vízben. Végy elő egy tepsit, az aljára tegyél alufóliát, és legyen a közeledben. A fokhagymát egy kisebb tálkába nyomd ki, adj hozzá olívaolajat, és tedd félre. A hagymát pucold meg, vágj belőle jó széles karikákat, a paradicsomból szintén, és szórd szét őket a tepsi alján.

Ezután jöhet rájuk a krumpli. A csirkecombokat kend be jó alaposan a fokhagymás olajjal, majd helyezd el őket a tepsiben. A maradék fokhagymás olajat locsold a többi összetevőre. A vajat kisebb darabokra szedve szórd szét a tepsiben, szórj az egészre a rozmaringból, majd dugd be az előmelegített sütőbe nagyjából egy órára, ennyi idő alatt szép ropogósra sül.

Még több húsétel!

Ha nem tudsz ellenállni a húsos fogásoknak, nézz be képgalériánkba!

Ezt is szeretjük