A 8 legfinomabb meleg krémleves: a hűvös őszi napok nagy kedvencei
Ősszel is jobbnál jobb hozzávalókból válogathatsz, ha izgalmas, zamatos krémlevesre vágysz. Csupa finom és egyszerű változatot mutatunk.
Míg nyáron inkább különféle friss gyümölcsökből, addig ősszel izgalmas zöldségekből készíthetsz zamatos, tartalmas kémleveseket. Jól is esnek már hideg napokon a testet-lelket melengető fogások. Szinte bármilyen zöldségből főzhetsz levest, ilyenkor tökéletes alap lehet a sütőtök, az édesburgonya, a gomba vagy akár a kelbimbó is.
Nem kell túlbonyolítani a főzőcskézést. Elég a zöldségeket megfőzni, megpárolni, pépesíteni, majd besűríteni. Különösen jól jön ilyenkor, ha van a fagyasztódban egy liter húsleves. Habarhatod tejföllel vagy joghurttal. Ha tejszínt keversz a levesbe, sokkal selymesebb lesz. A fűszerezéssel érdemes időnként kísérletezni. Tálaláskor szinte minden változatot kínálhatsz pirított baconnel, krutonnal, sajttal. Összegyűjtöttük a legnagyobb őszi kedvenceket, jól bevált receptekkel.
Passata, az Univer új terméke!
A sűrített paradicsomhoz képest, lágyabb, folyékonyabb állagú paradicsomos készítmény. Számos előnye mellett a termék hígítást nem igényel. Konyhakészen felhasználható, akár tésztaszósz alapanyagaként, levesben vagy egyszerűen pizzára kenve. Rendkívül sokoldalú, és számos étel elkészítéséhez használható.
Promóció
OLVASD EL EZT IS!
- édesburgonya
- édesburgonya-krémleves
8 isteni édesburgonyás recept: sütve, töltve, szaftosan
- sütemény
- lekvár