Omlós sült illatos erdei gombával - Fél óra alatt kész!
Ha már unod az egyszerű sült húst magában, akkor készíts ízletes erdei gombás köretet hozzá.

Ez is érdekelhet

Folyton eltapsolja gyermeked a zsebpénzét? Van megoldás! (x)

Hosszabbítsd meg a nyarat SZÉP-kártyával! (x)

Bemutatták a Tháliában a világ leghíresebb krimijét (x)

beauty and style

Frizurakészítés spéci eszközökkel: letesztelte a blogger, mit tudnak a koreai hajbigyók »

Megcsinálták a Crocs papucs csizma változatát – Nem tudjuk, sírjunk-e vagy nevessünk »

Divatosak, nőiesek, és keskenyebbnek mutatják a csípőt: így viseld a vállhangsúlyos felsőket »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Egy fárasztó nap után bizonyára te is arra törekszel, hogy minél kevesebb idő alatt megúszd a vacsorát, ilyenkor pedig egy egyszerű sült remek választás lehet. Ha azonban már unod a szimpla, olykor-olykor kiszáradt, íztelen húst, készítsd el valami különlegessel, például gazdag ízvilágú erdei gombákkal.

Csak egyre ügyelj nagyon, mégpedig a gombavásárlás helyére. Nehogy pórul járj, és az ártalmatlannak hitt zöldségről kiderüljön, hogy mégsem az!

Omlós sült erdei gombával

Hozzávalók:

  • 50 dkg sertéshús
  • 20 dkg erdei gomba
  • fél dl olaj
  • 1 fej vöröshagyma
  • fél csokor petrezselyemzöld
  • bors

A sertéshússzeleteket kicsit klopfold át, majd ízlésed szerint sóval és borssal szórd meg. Az erdei gombát tisztítsd meg, majd szeleteld vékonyra.

A vöröshagymát aprítsd fel, kevés olajon pirítsd meg, majd keverd hozzá a gombát, az apróra vágott petrezselyemzöldet, és kissé pirítsd meg őket együtt.

A hagymaaprítás fortélyai

Legyél te is mestere a hagymaszeletelésnek és -pirításnak! Kiss Sándor séf most megmutatja a profik titkát!

A hússzeleteket tekercseld olajjal megkent alufóliába, és tedd egy tepsibe. Szórd köré a gombát, és süsd 15-20 percig. Ezután vedd le a fóliát, még öt-tíz percig pirítsd, majd tálalhatod is.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük