Omlós töltött csirkecomb
Mediterrán ízek
Nemcsak egész csirkét tölthetsz meg, hanem csupán a combját is, ami jóval egyszerűbbé teszi az ebéd elkészítését.

Ez is érdekelhet

Folyton eltapsolja gyermeked a zsebpénzét? Van megoldás! (x)

Hosszabbítsd meg a nyarat SZÉP-kártyával! (x)

Bemutatták a Tháliában a világ leghíresebb krimijét (x)

beauty and style

Nőies, 1 perces frizurák a sztárok kedvenc fodrászától: rém egyszerűek, amikkel bárki megbirkózik otthon »

Ez a ruhadarab kincset ér 50 év felett: a fekete nadrág sokoldalú és szupernőies »

Napi 6 perc edzés a puha alhas feszesítésére: formába hoz, ha elengedted magad nyáron »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha nincs nagy családod, vagy csak magadnak főzöl, akkor nem érdemes egy egész csirkét elkészíteni, elég, ha megtöltesz néhány egész csirkecombot.

A paradicsom és a mozzarella finom mediterrán kombináció, amit csak még jobban feldobnak a fűszerek.

Omlós töltött csirkecomb

Hozzávalók:

  • 4 egész csirkecomb
  • 4 evőkanál olívaolaj
  • 2 paradicsom
  • 1 csomag mozzarella sajt
  • rozmaring
  • bazsalikom
  • bors

A paradicsomot hámozd meg, a legegyszerűbb, ha bevágod az alját csillag alakban, forró vízbe mártod és lehúzod a héját. A mozzarellát és a paradicsomot vágd nagyon apró kockákra, fűszerezd, majd keverd össze olívaolajjal. A csirkecombok bőrét emeld meg, óvatosan töltsd alá a sajtos keveréket, és hajtsd vissza a bőrét.

Kiolajozott tepsiben, közepes lángon süsd meg, körülbelül fél óra kell neki, amíg meg nem pirul a bőre.

Ezt is szeretjük