7 isteni marhahúsos recept képekkel
A marhahús a legjobb alapanyag - feltéve, hogy a megfelelő henteshez jársz -, ha egy kiadós és ízletes fogást szeretnél összedobni.

Dia

	Vadas marha	Nem az a kapkodva készíthető fogás, már előző nap meg kell kezdened vele a munkát, hogy igazán finom végeredményt kapj, de minden percét megéri, és közben van időd kitalálni, hogy tésztával vagy zsemlegombóccal szeretnéd-e jobban.

Vadas marha

Nem az a kapkodva készíthető fogás, már előző nap meg kell kezdened vele a munkát, hogy igazán finom végeredményt kapj, de minden percét megéri, és közben van időd kitalálni, hogy tésztával vagy zsemlegombóccal szeretnéd-e jobban.

Dia

	Hagymás rostélyos	A hazai vendéglátásban rendszeresen félreértett fogás, van, ahol péppé verik a húst, mielőtt kisütik, van, ahol nemes egyszerűséggel sertésre váltanak, és még temérdek esetet lehetne sorolni. Te ne kövesd el ezeket a hibákat, csak finoman klopfold a húst, jó minőségű, csontozott rostélyost használj, és a hagymát süsd ropogósra.

Hagymás rostélyos

A hazai vendéglátásban rendszeresen félreértett fogás, van, ahol péppé verik a húst, mielőtt kisütik, van, ahol nemes egyszerűséggel sertésre váltanak, és még temérdek esetet lehetne sorolni. Te ne kövesd el ezeket a hibákat, csak finoman klopfold a húst, jó minőségű, csontozott rostélyost használj, és a hagymát süsd ropogósra.

Dia

	Marhahúsleves	Az igazi vasárnapi életmentő fogás, tele friss zöldséggel az igazi, na meg persze a benne főtt velős csonttal, aminek tartalmát a legjobb egy vacsora keretében pirítósra kenve elfogyasztani.

Marhahúsleves

Az igazi vasárnapi életmentő fogás, tele friss zöldséggel az igazi, na meg persze a benne főtt velős csonttal, aminek tartalmát a legjobb egy vacsora keretében pirítósra kenve elfogyasztani.

Dia

	Bolognai lasagne	Az igazi klasszikus olasz ebédhez csak felerészt kell marhahús, de így is itt a helye, hiszen az egyik legjobb megoldás, ha van otthon a marha mellé ugyanannyi sertéshús is. Igazi, friss paradicsomszósszal és besamellel lesz tökéletes.

Bolognai lasagne

Az igazi klasszikus olasz ebédhez csak felerészt kell marhahús, de így is itt a helye, hiszen az egyik legjobb megoldás, ha van otthon a marha mellé ugyanannyi sertéshús is. Igazi, friss paradicsomszósszal és besamellel lesz tökéletes.

Dia

	Lecsós marhasült	A lecsó finom. A marhasült finom. Együtt pedig képtelenség nekik ellenállni, a kiadós és ízletes fogás tökéletes hétköznapi vacsorának éppúgy, mint ünnepi lakomának.

Lecsós marhasült

A lecsó finom. A marhasült finom. Együtt pedig képtelenség nekik ellenállni, a kiadós és ízletes fogás tökéletes hétköznapi vacsorának éppúgy, mint ünnepi lakomának.

Dia

	Omlós marhasült	A középen rózsaszínes, puha és fűszeres marhasültnek már a látványa is hasonló hatást gyakorol az emberre, mint amikor a savanyúságoshoz tér be, a szájában összefolyik a nyál, és legszívesebben az egészet megenné, persze pár falat után kiderül, hogy ez képtelenség.

Omlós marhasült

A középen rózsaszínes, puha és fűszeres marhasültnek már a látványa is hasonló hatást gyakorol az emberre, mint amikor a savanyúságoshoz tér be, a szájában összefolyik a nyál, és legszívesebben az egészet megenné, persze pár falat után kiderül, hogy ez képtelenség.

Dia

	Vörösboros marhapörkölt	Végül, de nem utolsósorban következzen a legnagyobb klasszikus, ha marhából készült finomságokról van szó. A fogás, amihez mindenki ért egy picit, és mindenki máshogy tartja igazinak, készüljön bármekkora bográcsban vagy lábasban, biztos, hogy el fog fogyni, és mindenki jóllakottan vigyorog majd utána.

Vörösboros marhapörkölt

Végül, de nem utolsósorban következzen a legnagyobb klasszikus, ha marhából készült finomságokról van szó. A fogás, amihez mindenki ért egy picit, és mindenki máshogy tartja igazinak, készüljön bármekkora bográcsban vagy lábasban, biztos, hogy el fog fogyni, és mindenki jóllakottan vigyorog majd utána.

Blog.hu ajánló
Fotó: