Tepsis omlett ropogós kolbásszal: reggelire vagy vacsorára is tökéletes lesz
Tepsiben is kisütheted az omlettet, és így igazán laktató reggelit vagy vacsorát varázsolhatsz az asztalra.
Ha kipróbálnád az omlettet kicsit máshogy, süsd ki tepsiben! Jól mennek hozzá a vele sült kolbászkarikák: akár csemege, akár csípős debreceni kolbászt választasz bele, biztos, hogy nem fogsz csalódni. Friss salátával és ropogós kenyérrel tálald.
Kolbászos tepsis omlett
Hozzávalók 4 személyre
- 6 tojás
- 3 dl tej
- 2 pár debreceni kolbász
- só
- bors
- olaj
- vaj a tepsi kikenéséhez
Elkészítés:
A kolbászokat karikázd fel, és serpenyőben, kevés olajon néhány perc alatt süsd őket ropogósra.
Egy tepsit kenj ki vajjal. A tojást keverd ki a tejjel, sózd és borsozd meg, és forgasd bele a kisült kolbászkarikákat. Egy tepsit gazdagon kenj ki vajjal. Öntsd bele a tojásos keveréket, és 180 fokon 25-30 perc alatt süsd készre. Akkor jó, ha a tetején már kis buborékok jelennek meg. Hagyd langyosra hűlni, utána szeleteld.
A gyümölcsös zabkása is valódi szuperreggeli, ami egész délelőttre feltölt energiával.
Gyümölcsös zabkása a sütőből: reggeli és desszert is egyben
Ugyanolyan finom és tápláló, mint a klasszikus zabkása, épp csak sokkal jobban néz ki: ez a sült változat banánpürével, cukormentesen készül.
Elolvasom(Képek forrása: Getty Images Hungary)
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció