Kínai csípős csirke egyszerűen
Tedd le a mobilod, hagyd a közeli kínai étterem számát! Készíts magad mesteri kínai fogásokat, például csípős csirkét!

Ez is érdekelhet

Ki ne szeretné előre látni a jövőt? (x)

Letti története megmutatja, hogy a reménytelen helyzetből is van kiút (x)

Borozzunk együtt: legyél trendszetter, válaszolj, nyerj! (x)

Őszi kikapcs: Íme a trendek! (x)

Bonyodalom a Hotel Numerában. (x)

beauty and style

Annyira megváltozott Bella Hadid, hogy sokan nem hiszik el, hogy nem plasztikáztatott »

A pulóver még soha nem volt ennyire nőies: már nem a farmer a legjobb barátja »

Amiért a tej nem jó a bőrnek: tudományosan is igazolva »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A kínai étterem szórólapját akár ki is dobhatod, mert te magad is könnyen megbirkózhatsz mesés finomságaival. Kezdd rögtön egy kiadós, csípős csirkéből álló vacsorával, mellyel nemcsak te lakhatsz jól, de a családot is könnyedén az ujjaid köré csavarhatod.

Próbáld ki receptünket, mely hipergyorsan elkészül, így nem kell órákig a tűzhely mellett álldogálnod! Bár nem az eredeti változat, hétköznapra megteszi.

Kínai csípős csirke

Hozzávalók:

  • 80 dkg csirkemellfilé
  • 4 evőkanál ketchup
  • 2 evőkanál méz
  • 2 evőkanál csípős paprikakrém
  • 1 citrom leve
  • olaj

A csirkét csíkozd fel, és sózd meg ízlésed szerint. A ketchupot a paprikakrémmel, a mézzel és a citromlével keverd össze. Forgasd bele a húsdarabokat.

Pici olajat önts egy serpenyőbe, szórd bele a húst, és néhány percig süsd. Végül locsold rá a szószt, és párold benne teljesen puhára a húsfalatokat.

Ezt is szeretjük