
Kínai csípős csirke egyszerűen
Tedd le a mobilod, hagyd a közeli kínai étterem számát! Készíts magad mesteri kínai fogásokat, például csípős csirkét!

A kínai étterem szórólapját akár ki is dobhatod, mert te magad is könnyen megbirkózhatsz mesés finomságaival. Kezdd rögtön egy kiadós, csípős csirkéből álló vacsorával, mellyel nemcsak te lakhatsz jól, de a családot is könnyedén az ujjaid köré csavarhatod.
Próbáld ki receptünket, mely hipergyorsan elkészül, így nem kell órákig a tűzhely mellett álldogálnod! Bár nem az eredeti változat, hétköznapra megteszi.
Kínai csípős csirke
Hozzávalók:
- 80 dkg csirkemellfilé
- 4 evőkanál ketchup
- 2 evőkanál méz
- 2 evőkanál csípős paprikakrém
- 1 citrom leve
- olaj
- só
A csirkét csíkozd fel, és sózd meg ízlésed szerint. A ketchupot a paprikakrémmel, a mézzel és a citromlével keverd össze. Forgasd bele a húsdarabokat.
Pici olajat önts egy serpenyőbe, szórd bele a húst, és néhány percig süsd. Végül locsold rá a szószt, és párold benne teljesen puhára a húsfalatokat.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!
Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.
MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!
Tekintsd meg ajánlatunkat, kattints ide!
Promóció
OLVASD EL EZT IS!

- csirke
- zöldség
Ropogós sült csirke édesköménnyel

- sajt
- csirke
Sajtos csirkepaprikás

- csirke
- méz