Karcsúsító, mégis laktató tonhalsaláta
Ha nem szeretnél pluszkilókkal gazdagodni a hidegben, akkor iktass be egy-egy könnyebb vacsorát és ebédet. A tonhalsaláta tökéletes erre.

Ez is érdekelhet

Igazi szelfi-király a Mate 40 Pro (x)

Szex. Gyilkosság. Hatalom - Megjelent az év legforróbb thrillere! (x)

Olyan versenyeken veszek részt, amik ellen a testem tiltakozik - Interjú Szőnyi Ferenc ultratriatlon-világbajnokkal (x)

Lakberendezési trendek téli átalakításhoz (x)

Plüsshódok a beteg gyerekekért (x)

Hogyan gondozd a kutyádat? Egészség most és mindenkor (x)

Házassági évforduló (x)

„Megpróbálom kihozni ebből a helyzetből is a legjobbat” - interjú Sári Évivel (x)

beauty and style

Mindig elegáns lesz a sál, ha így kötöd meg: egyszerű technikák, amiktől garantáltan nőies lesz a megjelenés »

Tónusos, karcsú test, kis helyen is végezhető gyakorlatokkal: személyi edző tippjei az otthoni tornához »

A fekete leggings nem nadrág, de az utcán is bevethető, ha erre figyelsz: így variáld nőiesen »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Azzal, hogy a hőmérő higanyszála egyre kevésbé kúszik fel, a test arra ösztönöz, hogy kalóriadús ételekkel készülj fel az ínséges időkre. Mivel azonban a modern élet előnyeit élvezhetjük, nincs szükség plusz zsírrétegre a tél átvészeléséhez.

Éppen ezért, mielőtt belefelejtkeznél az éjféli pizzákba és süteményekbe, szerelkezz fel néhány kalóriaszegény recepttel.

Tonhalsaláta

Hozzávalók:

  • 25 dkg tonhal
  • 3 szem kapribogyó
  • 2 dl kefir
  • 1 citrom
  • 25 dkg salátakeverék
  • babérlevél
  • kapor
  • bors

A tonhalat szeleteld fel, majd a kifacsart citrom levével dörzsöld be, és hagyd állni legalább fél órát. Utána annyi vizet önts rá, ami éppen ellepi, tegyél bele babérlevelet, borsot, a kapribogyót, sózd meg, és tíz percig főzd.

Hűtsd le, majd vágd apró kockákra, és citromlével locsold meg. A kefirt a borssal, valamint az apróra vágott kaporral ízesítsd. Önts rá a halra, és tedd hűtőbe, hogy az ízek összeérjenek, majd keverd össze a salátával.

Ezt is szeretjük