Isteni baconnel töltött göngyölt hús
Egészen kezdőknek is!
A húsételek elkészítése nehéz feladatnak tűnhet, de akadnak szimpla, ugyanakkor ízletes receptek.

Ez is érdekelhet

Hőségben is tökéletes választás az ország legjobb játszóparkja! (x)

Kszi, Simon – Mindenkinek jár egy első szerelem (x)

Daganatos betegek életét menti meg világszerte az őssejtterápia - Ezen betegségek gyógyításában lehet sikeres még (x)

Ezen a filmen sírt a cannes-i filmfesztivál közönsége - Egy fél mozijegy áráért megnézheted (x)

beauty and style

Ezt a sminket készítsd el, ha bulizni mész: nem erős, de pont elég »

Agyő, pattanás, helló, üde arcbőr: ennyi mindenre jó egy üvegcse rózsavíz »

Elképesztően nőies ez a szín, ha stílusosan viseled: csodás szettek feketével, nyáriasan »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Az angolszalonna a legszárazabb húst is feldobja, nem kell félned attól, hogy ehetetlen lesz a végeredmény.

Ezt a végtelenül egyszerű fogást teljesen gyakorlatlanul is elkészítheted, ugyanis semmilyen konyhai gyakorlat nem szükséges, csak egy éles kés.

Baconnel göngyölt hús

Hozzávalók:

  • 50 dkg csirke vagy pulykamellfilé
  • 250 g bacon
  • 4-5 gerezd fokhagyma
  • 4-5 szem rózsabors

A húst mosd meg, majd vágj belőle vékony szeleteket, a legjobb, ha téglalappá formázod őket, levágva az ebből kilógó részeket. A baconből jó, ha szeleteltet veszel, mert kellőképpen vékonyat vágni belőle kész művészet.

A húst sózd meg, a fokhagymát vágd kisebb darabokra, de ne túl kicsire, a rózsaborsot törd át. Oszlasd el a húson a fokhagymát és a rózsaborsot, majd fektess a húsra egy rétegben szalonnát, végül tekerd fel. Így egy csinos kis hurkát kell kapnod. Éles késsel vágj ujjnyi vastag szeleteket, majd alufóliával bélelt tepsiben, előmelegített sütőben süsd meg őket. Nem kell nekik sok, 15-20 perc elég.

OLVASD EL EZT IS!

toltott malachus lead
  • sertéshús
  • sertéssült

Töltött malachús

Ezt is szeretjük