Így lesz tökéletes a sült kacsacomb

A ropogós, mégis omlós sült kacsacomb elkészítése közel sem olyan nehéz, mint amilyennek hiszed. Próbáld ki!

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A kacsacomb elkészítése tulajdonképpen csak annyiban különbözik a csirkéétől, hogy a sütési ideje tovább tart, és kicsivel több odafigyelést igényel.

Ahhoz, hogy ne száradjon ki, időnként locsolgatnod kell, illetve nagyjából félóránként fordítani kell a húson, hogy minden oldala alaposan átsüljön. Ha úgy döntöttél, vállalod ezt a szöszmötölést vele, akkor készítsd el ropogós, mégis omlós receptünket!

Sült kacsacomb

Hozzávalók:

  • 6 kacsacomb
  • 4 babérlevél
  • 2 ág rozmaring
  • 2 kiskanál kakukkfű
  • bors

A kacsacombokat a sütés előtti napon szórd meg rozmaringlevelekkel, összemorzsolt babérlevéllel, kakukkfűvel, illetve ízlésed szerint sóval, borssal. Tedd hűtőbe a fűszerezett húst.

Másnap egy papírtörlő segítségével töröld le a fűszerek nagy részét, és a combokat tedd egy magas falú tepsibe.

Öntsd fel vízzel, majd a combokat fedd le egy alufóliával, és told előmelegített sütőbe. Egy óra múlva vedd le a fóliát, és süsd egészen addig, míg a hús átsül.

Kiút a társfüggőségből - Hogyan szabadulj meg a mérgező kapcsolatoktól?

Knapek Éva klinikai szakpszichológus, tabuk nélkül beszél a társfüggőség jellemzőiről, és bemutatja a kialakulásának okait, a kapcsolati dinamikákat, és a felismeréshez vezető jeleket a saját életünkben, közeli kapcsolatainkban. A Femina Klub januári előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz hogyan léphetsz ki ezekből a helyzetekből, és hogyan alakíthatsz ki egészséges, egyenrangú kapcsolatokat. 

További részletek: feminaklub.hu/

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2025. január 7. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Időnként locsolgasd a combokat, hogy ne száradjanak ki, illetve félóránként fordíts rajtuk, hogy minden oldaluk alaposan átsüljön.

Ezt is szeretjük