Így lesz omlós és ropogós a malacsült
Az ízletes, kívül ropogós, belül omlós, szaftos malacsültnél kevés jobb dolog létezik.
Mindegy, hogy a szabadban forgatod órákig, vagy a sütő dolgozik helyetted, a jellegzetes illatok és ízek így is és úgy is megvannak, egy jó malacsült - legyen az egy egész állat vagy csak valamelyik része - mindig remek lakoma és akár társasági esemény is lehet, már az elkészítés is, az elfogyasztás meg pláne.
Marhahúsos lakomák
Ha meguntad a malacsültet, vagy csak sütnél mellé még valamit, és nem könnyű falatokra vágysz, főzz egy isteni marhapörköltet vagy bármilyen marhából készült fogást!
OLVASD EL EZT IS!
- csirke
- grill
Grillezett csirkecomb
- csirke
- paprika
Paprikás csirke bográcsban
- paprika
- paradicsom