Hagymás rostélyos
Egyáltalán nem nehéz elkészíteni a rostélyost, viszont annál több bókot lehet érte bezsebelni az elégedett fogyasztóktól.
A hagymás rostélyos igazi nehézsúlyú versenyző, biztos lehetsz benne, hogy csak igen kevesek mondanak nemet erre a fogásra.


A hagyma és az omlós hús tökéletes párost alkotnak. A hagymakarikák mellé újításként csempéssz pár gerezd pirított fokhagymát is.
Hagymás rostélyos
Hozzávalók 2 személyre:
- 2 szelet kicsontozott rostélyos
- 1 nagy fej vöröshagyma
- 1 evőkanál liszt
- só
- bors
- 3 evőkanál olaj a hús pácolásához
A húst óvatosan klopfold ki, és borsozd meg. Az olajjal bekenve, lefedve pácold egy kevés ideig a hűtőszekrényben. A megtisztított vöröshagymát vágd karikákra, és egy evőkanál lisztben forgasd meg. Egy serpenyőt kenj ki olajjal, és a hagymakarikákat süsd meg.
A megsült hagymát szedd ki a serpenyőből egy papírral bélelt tálba, hogy a felesleges olajat felszívja. A húst magas lángon süsd meg serpenyőben, majd tányérra szedve szedd mellé a hagymát.
Profi szeletelés
Biztosan te is ámulva nézed a séfeket a tévében, amikor pillanatok alatt felaprítanak egy hagymát. Lesd el a trükköket!
OLVASD EL EZT IS!

- marhahús
- húsételek
Omlós bélszínérmék

- barack
- húsételek
Pikáns barackos kacsasült

- marhahús
- húsételek