A forralt bornál is sokkal finomabb: az édes, gyümölcsös puncs átmelegít a hűvös estéken
A téli sötét, hűvös esték sztárja lesz ez a recept.

A forralt bor nem az egyetlen téli hangulatú ital, amit elkészíthetsz. A tojáslikőr mellett próbáld ki idén ezt a gyümölcsös puncsot is.
Készítheted alkoholosan vagy alkoholmentesen is, sok jéggel vagy melegen fogyasztva, és a gyümölcsöket is bátran variálhatod ízlésed szerint.
Hozzávalók 12 személyre
- 5 dl ananászlé
- 3 dl áfonyalé
- 8 dl fehérbor
- 2 dl vodka
- 1 l gyömbérsör
- 2 lime
- 2 narancs
- 1 alma
- 1 marék áfonya
- 1 marék málna
- 1 gránátalma
- fahéjrúd
- szegfűszeg
- gyömbér
- menta
Elkészítés:
Vegyél egy öblös tálat, amiben szépen mutat majd a gyümölcsös puncs, lehetőleg üveget.
Pucold meg a gránátalmát, vágd fel a narancsokat, almát és a lime-okat, vágj vékony darabokat a gyömbérből.
Öntsd a tálba a gyümölcsleveket, az alkoholokat és a végén a habzó gyömbérsört.
Tedd a puncshoz a gyümölcsöket és a fűszereket, és keverd össze a tálban az összetevőket.
Melegen és hidegen is finom lesz, talpas pohárban nagyon jól fog mutatni.
Krémes mentás latte házi sziruppal: forró ital a hideg napokra
A hideg napokon mi sem teszi boldogabbá a testet és a lelket, mint egy forró ital. Ezúttal egy mentás lattereceptet mutatunk, amit pofonegyszerű elkészíteni.
ElolvasomKép: Getty Images Hungary.