Gyors tészta vacsorára
Zamatos fogás a sütőből
Bármelyik tésztaételt feldobhatod azzal, ha miután elkészült, még a sütőben megpirítod az egészet és a tetejére olvasztod a sajtot.
Így csókolj, ha csábítani akarsz - Eláruljuk a tökéletes csók titkait (x)
Játék közben tanul és fejlődik a gyerek - Ezt imádni fogja (x)
Milyen borhoz milyen falat illik? Profi borászoktól tudhatod meg (x)
Mutatós dekorációk egyszerű, kreatív ötletekből, hogy tavasz legyen az otthonodban (x)
Ez a lány szerelme levágott fejével táncolt - Itt nézheted meg (x)
Horváth Éva iszonyú cuki cicával fotózkodott - Elárulta, miért (x)

Ez a legújabb frizuraőrület: a rózsakonty ilyen sokféle lehet »
2 házi testradír, amitől újjászületik a télen leharcolt bőr: kevés összetevőből »
Minden egy kollekcióban, amit a romantikus stílusról tudnod kell idén »
retikül.hu
A te BMI-d:
Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!
A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.
Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!
Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!
Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!
A legegyszerűbb tésztavacsorát is ünnepi lakomává varázsolhatod így, ráadásul a kész fogás ízén is sokat dob az a néhány sütőben töltött perc.
Sajtból sosem elég, ezért ha gondolod, még pár szelet mozzarellával is díszitheted mielőtt a sütőbe tolnád.
Paradicsomos-bazsalikomos tészta
Hozzávalók:
- 75 dkg paradicsomkonzerv
- 45 dkg tészta
- 25 dkg ricotta
- 10-12 levél bazsalikom
- 2 evőkanál olívaolaj
- 2-3 gerezd fokhagyma
- 1 marék frissen reszelt parmezán
- 1 közepes vöröshagyma
- 1 kis üveg - 1,5 dl - pesto
- só, frissen őrölt bors
Elkészítés ideje:
40 perc
Elkészítés menete:
A tésztát főzd meg bő, lobogó, sós vízben, fogkeményre. A hagymát és a fokhagymát vágd apróra, majd egy alkalmas serpenyőben hevítsd fel az olívaolajat és pirítsd meg benne a fokhagymát és a hagymát. Ha már szépen megpirultak, keverd hozzájuk a paradicsomot, majd ha fortyan egyet, vedd alatta kis lángra a tűzhelyet. Keverd hozzá a bazsalikomot, tépkedd minél apróbbra előtte, majd sóval és borssal ízesítsd a kedved szerint.
A sütőd melegítsd elő 200 fokra. Végy elő egy alkalmas tálat, tedd bele a tésztát, majd a pestot - ha nincs otthon és venni sem szeretnél, készítsd el ezt a változatot - és a paradicsomos szószt is, keverd el az egészet a ricottával, majd szórd meg a tetejét a parmezánnal. 3-5 perc alatt süsd készre az egészet és már fogyaszthatod is.
Így lesz tökéletes a tésztád
Tésztát főzni végtelenül egyszerű, de el lehet rontani, tarts be néhány egyszerű fogást, hogy tökéletes legyen a végeredmény
OLVASD EL EZT IS!

- paradicsom
- tészta
Klasszikus olasz tésztaétel

- mexikó
- paradicsom
Enchiladas: hagyományos fogás egyenesen Mexikóból

- fokhagyma
- tészta