Isteni omlós sült szombat estére
Paradicsomos sertéskaraj
Ha valami gyors vacsorára vágysz, de azért azt szeretnéd, ha kicsit különleges lenne, próbáld ki ezt!

Ez is érdekelhet

Európa legnagyobb interaktív vasúti élményparkja (x)

Nyaralj korlátok nélkül! (x)

Szünidei élményhegység - Aktivitás mindenkinek a nyári Magas-Tátrában. (x)

Már ne a barna szószt keressük! - Ismerd meg Németország kulináris különlegességeit! (x)

Ünnepelj együtt a dm-mel! Nagy meglepetéssel készül a napokban a dm – Te se maradj le róla! (x)

beauty and style

Könnyen lelapult a haja, ezért belevágott: csodás frizurát kapott »

Van egy kis tokád? Így tűnhet el sebészkés nélkül »

Pofonegyszerű partismink, ami tágra nyitja a szemeket: nem tudod elrontani »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A karaj a sertés talán legkevésbé zsíros része, ezért bátran készíthetsz belőle vacsorát bármikor, csak arra figyelj, hogy sütéskor ne szárítsd ki nagyon.

A narancsos-gyömbéres-paradicsomos páccal teljesen új ízvilágot kölcsönözhetsz a húsnak.

Gyömbéres-paradicsomos sertéskaraj

Hozzávalók:

  • 70 dkg sertéskaraj
  • 1 csokor újhagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 gyömbér
  • 2 paradicsom
  • 1 csokor bazsalikom
  • 1 narancs
  • só, bors, olaj

Elkészítés ideje:

40 perc.

Elkészítés menete:

A húst mosd meg jó alaposan, majd vágd fel csíkokra, és nagyon kevés olajon először nagy lángon kezdd el pirítani. Közben add hozzá a felkarikázott hagymát és a feldarabolt fokhagymát is, utána vedd közepes lángra, és főzd tovább. Reszelj az egészre gyömbért, sózd és borsozd meg, és add hozzá a narancs levét. A paradicsomot hámozd meg, darabold fel, majd add hozzá az egészhez, kicsit főzd együtt a hússal és a többi összetevővel, mielőtt leveszed a tűzről, még szórd meg bazsalikommal, ezután tálalhatod.

Még több húsos fogás!

Ha a húsételek rabja vagy, nézz be képgalériánkba!

Ezt is szeretjük