Isteni omlós sült szombat estére
Paradicsomos sertéskaraj
Ha valami gyors vacsorára vágysz, de azért azt szeretnéd, ha kicsit különleges lenne, próbáld ki ezt!

Ez is érdekelhet

Téged is vár a Lasselsberger-Knauf virtuális családi háza! (x)

Téli álomesküvő a Rosinante Fogadóban*** (x)

Vásárolj a neten is kényelmesen! (x)

Legyen mindannyiunk szívügye a fejlődés! (x)

beauty and style

Milyen típusú a hajad? Ez a fajta hajgumi illik hozzá a legjobban »

Kate Moss húga is gyönyörű: a 20 éves Lottie-ról különleges képek készültek »

Ezt a hajfestést bárki kipróbálhatja: ha nem tetszik, pár mozdulattal eltüntethető »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A karaj a sertés talán legkevésbé zsíros része, ezért bátran készíthetsz belőle vacsorát bármikor, csak arra figyelj, hogy sütéskor ne szárítsd ki nagyon.

A narancsos-gyömbéres-paradicsomos páccal teljesen új ízvilágot kölcsönözhetsz a húsnak.

Gyömbéres-paradicsomos sertéskaraj

Hozzávalók:

  • 70 dkg sertéskaraj
  • 1 csokor újhagyma
  • 5 gerezd fokhagyma
  • 1 gyömbér
  • 2 paradicsom
  • 1 csokor bazsalikom
  • 1 narancs
  • só, bors, olaj

Elkészítés ideje:

40 perc.

Elkészítés menete:

A húst mosd meg jó alaposan, majd vágd fel csíkokra, és nagyon kevés olajon először nagy lángon kezdd el pirítani. Közben add hozzá a felkarikázott hagymát és a feldarabolt fokhagymát is, utána vedd közepes lángra, és főzd tovább. Reszelj az egészre gyömbért, sózd és borsozd meg, és add hozzá a narancs levét. A paradicsomot hámozd meg, darabold fel, majd add hozzá az egészhez, kicsit főzd együtt a hússal és a többi összetevővel, mielőtt leveszed a tűzről, még szórd meg bazsalikommal, ezután tálalhatod.

Még több húsos fogás!

Ha a húsételek rabja vagy, nézz be képgalériánkba!

Ezt is szeretjük