30 perces göngyölt csirkemell
Ha így készíted, nem szárad ki!
A szaftos töltelékkel feltekert csirkehús finom lakoma, amit egyszerűen készíthetsz.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Csirkemellet bárhol, bármikor kaphatsz, azonban érdemes ügyelni arra, hogy honnan is származik, milyen minőség kerül a kosaradba, hiszen az íze és állaga nagyrészt ettől függ.

Gyakorlatilag bármivel töltheted, ami csak jólesik, nagyon jól működik sajttal, sonkával töltve is, de akár főtt tojást is tehetsz bele.

Göngyölt csirkemell

Hozzávalók:

  • 4 szelet csirkemell
  • 8 csík bacon
  • 15 dkg csiperke gomba
  • só, frissen őrölt bors
  • 1-2 gerezd fokhagyma

Elkészítés ideje:

30 perc

Elkészítés menete:

A húsokat tisztítsd meg alaposan, klopfold közepesen vékonyra őket, majd sózd ne minden oldalukat jól és fektesd egy tálcára, vagy vágódeszkára őket.

Minden szeletre tégy két csík bacont, arra halmozz vékonyra szelt csiperkegombát és reszelj minden halomra egy kevés fokhagymát. Pár tekerésnyi borsot is tegyél rájuk, majd tekerd fel mindegyiket és egy hústűvel fixáld is ebben az állapotában.

Szakácskönyv egy kis extrával!

Mentes Anyu legújabb könyvét azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

Most AJÁNDÉK üvegpalack és vászontáska is jár a könyv mellé!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Amikor mindezzel elkészültél, egy sütőpapírral bélelt tepsibe tedd be a göngyölt húsokat, majd 180 fokra előmelegített sütőben süsd őket készre 20-25 perc alatt. Amikor elkészült, feltétlenül távolítsd el a hústűket, hogy ne zavarjanak étkezés közben. 

Pofonegyszerű finom ételek

Ha nem vagy járatos a konyhában, akkor is van ott keresnivalód

Ezt is szeretjük