Vírusűző fokhagymakrémleves
Turbózd fel vele az immunrendszeredet
A fokhagymakrémleves egyszerű, ízletes és nagyon egészséges.

Nyereményjáték

Nyerj páros belépőt Dr. Buda László: Testünk jelzései című előadására, a márciusi Femina Klubra! (x)

Nyerj szórakoztató, képes útikönyvet, és ismerd meg a világ csodáit! (x)

Nyerj Hollóházi Porcelán fülbevalót Adrienne Feller mini luxuskozmetikumokkal! (x)

összesen 3 db játék
Ez is érdekelhet

Prostitúcióra kényszerült a fiatal anyuka - Szívszorító, mit kell átélniük az iráni nőknek (x)

22 évesnek néz ki, valójában 44 - Az Anamé Program gyakorlatai megváltoztatták az életét (x)

Mit jelez a rendszertelen menstruáció? Elmondjuk, mikor érdemes orvoshoz fordulni (x)

Amikor a PMS megkeseríti az életed: nálad is ennyire szörnyű? - Eszter története (x)

beauty and style

Kanálba tette a rúzst, és megolvasztotta - Zseniális ötlet régi sminkkel »

Szupercuki cicás körmök percek alatt, a legegyszerűbb módszerrel »

10 gyönyörű kocsidekor, hogy stílusosan érkezzen a menyasszony »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

A fokhagyma vírusölő és immunerősítő hatása közismert. Éppen ezért fontos, hogy a hideg időben, amikor egyre többen küzdenek megfázással, náthával, minél többször fogyaszd, például fokhagymakrémleves formájában.

Hozzávalók 4 személyre:

  • 7 dl víz
  • 6 gerezd fokhagyma
  • 1 dl tejszín
  • 2 evőkanál liszt
  • 1 leveskocka
  • 1 mokkáskanál szerecsendió
  • bors
  • olívaolaj
Recept idők

Elkészítés:

A fokhagymát pucold meg, zúzd össze, és olívaolajon, alacsony lángon pirítsd meg. Szórd rá a lisztet, folyamatosan kevergesd, majd amikor egy kicsit megbarnul, öntsd fel 7 deci vízzel. Morzsold bele a leveskockát, add hozzá a tejszínt, és forrald öt percig. 

Botmixerrel óvatosan turmixold össze, majd főzd tovább még nyolc-tíz percig. Végül ízlés szerint sózd, borsozd, szórd meg szerecsendióval. Levesgyönggyel vagy pirított zsemlekockával, baconnel kínáld, a legfinomabb azonban, ha cipóban tálalod a gőzölgő levest. Még egy kis snidlinggel is díszítheted.

Blog.hu ajánló