Fokhagymás csirkemell parmezános bundában: sütőben is megsütheted
A parmezános bundában sült csirkemell nem szívja magát tele olajjal, így kevésbé nehezíti el a gyomrot.
A klasszikus rántott hús helyett legyen legközelebb parmezános bundában sült csirkemell az ebéd! A különleges panír mellett a fokhagyma is sokat dob a húson. Nagy előnye még, hogy kevés olaj kell hozzá. Kínáld a húst friss, harsogó salátával.
Csirkemell parmezános bundában
Hozzávalók
- 50 dkg csirkemell
- 10 dkg liszt
- 10 dkg zsemlemorzsa
- 10 dkg parmezán
- 3 db tojás
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 evőkanál olaj
- só
Elkészítés:
A csirkemellet tisztítsd meg, majd törölgesd szárazra. Vágd vékony szeletekre, kend be zúzott fokhagymával, és szórd meg sóval.
Készíts elő mindent a panírozáshoz. Az egyik edénybe tedd a lisztet, a másikba a felvert tojást, a harmadikba pedig a parmezánnal elkevert zsemlemorzsát.
Forgasd meg mindegyikben a hússzeleteket, majd rendezd sütőpapírral bélelt tepsibe, és locsold meg kevés olajjal. Süsd oldalanként 20-20 percig, majd amikor a hús puha, a bunda piros, vedd ki a sütőből.
Az olasz rántott húst próbáltad már? A parmezános rántott húst még paradicsomszósszal is turbózhatod.
A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?
Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.
További részletek: feminaklub.hu/
Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. november 27. 18 óra
Helyszín: MOM Kulturális Központ
Promóció