Omlós grillcsirkecombok

Ízletes fogás a szabadban készítve

Ha úgy döntesz, hogy grillvacsorát szeretnél készíteni, ezzel a recepttel biztos nem lősz mellé.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A csirkecomb önmagában, egy kis sóval készítve is remek kiegészítője a grillezett zöldségeknek, így, ha nagyon gyorsan szeretnéd készíteni, elég ez az egy hozzávaló is.

Bármilyen zöldséget a grillrácsra tehetsz, arra figyelj csak, hogy a keményebb húsúakat tovább kell sütni, illetve érdemes a sütés előtt kicsit puhábbra főzni.

Csirkecombok zöldségágyon

Hozzávalók:

  • 6 egész csirkecomb
  • 3 különböző színű kaliforniai paprika
  • 2 kis fej vöröshagyma
  • 10 gerezd fokhagyma
  • 1 padlizsán
  • 15 db koktélparadicsom
  • 1 csokor bazsalikom
  • 1 csokor rozmaring
  • só, bors, olívaolaj

Elkészítés ideje:

45 perc.

Elkészítés menete:

A combokat hagyd egészben, mosd meg őket alaposan. Egy kisebb csészébe tegyél olívaolajat, nyomj bele három gerezd fokhagymát, szórj bele frissen őrölt borsot, apríts bele rozmaringot és bazsalikomot. Ezzel az olajos mártással kend be a csirkecombokat jó alaposan, majd tedd pár órára a hűtőbe őket.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

A zöldségeket darabold fel, majd mielőtt a rácsra kerülnek, sózd és borsozd meg őket, esetleg egy kis olajjal kend át, és már sülhetnek is. Ha átsültek, a combokat is tedd rá a rácsra. Ha minden oldaluk szépen megpirult, helyezd a már kész zöldségágyra őket, és már fogyaszthatod is.

Még több húsos recept!

Ha a húsok rabja vagy, nézz be képgalériánkba néhány ínycsiklandó ötletért!

Képeken a legfinomabb fűszeres húsok

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük