Omlós grillcsirkecombok

Ízletes fogás a szabadban készítve

Ha úgy döntesz, hogy grillvacsorát szeretnél készíteni, ezzel a recepttel biztos nem lősz mellé.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A csirkecomb önmagában, egy kis sóval készítve is remek kiegészítője a grillezett zöldségeknek, így, ha nagyon gyorsan szeretnéd készíteni, elég ez az egy hozzávaló is.

Bármilyen zöldséget a grillrácsra tehetsz, arra figyelj csak, hogy a keményebb húsúakat tovább kell sütni, illetve érdemes a sütés előtt kicsit puhábbra főzni.

Csirkecombok zöldségágyon

Hozzávalók:

  • 6 egész csirkecomb
  • 3 különböző színű kaliforniai paprika
  • 2 kis fej vöröshagyma
  • 10 gerezd fokhagyma
  • 1 padlizsán
  • 15 db koktélparadicsom
  • 1 csokor bazsalikom
  • 1 csokor rozmaring
  • só, bors, olívaolaj

Elkészítés ideje:

45 perc.

Elkészítés menete:

A combokat hagyd egészben, mosd meg őket alaposan. Egy kisebb csészébe tegyél olívaolajat, nyomj bele három gerezd fokhagymát, szórj bele frissen őrölt borsot, apríts bele rozmaringot és bazsalikomot. Ezzel az olajos mártással kend be a csirkecombokat jó alaposan, majd tedd pár órára a hűtőbe őket.

Intimitás hosszú távon - Hogyan tartsuk életben a szenvedélyt párkapcsolatunkban?

A Femina Klub októberi vendége Dr. Hevesi Kriszta szexuálpszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között arról beszélget, hogy mennyire vagyunk őszinték önmagunkhoz és partnerünkhöz. Milyen tabuk vannak a párkapcsolatokban? Mit lehet tenni, ha felmerül a bensőséges szexuális együttlétek hiánya és hogyan tehetünk a párkapcsolatok ellaposodása ellen? 

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. október 17. 18 óra

Helyszín: GOBUDA MALL - Vidám Színpad

Promóció

A zöldségeket darabold fel, majd mielőtt a rácsra kerülnek, sózd és borsozd meg őket, esetleg egy kis olajjal kend át, és már sülhetnek is. Ha átsültek, a combokat is tedd rá a rácsra. Ha minden oldaluk szépen megpirult, helyezd a már kész zöldségágyra őket, és már fogyaszthatod is.

Még több húsos recept!

Ha a húsok rabja vagy, nézz be képgalériánkba néhány ínycsiklandó ötletért!

Ezt is szeretjük