Avokádókrém percek alatt
Kend a pirítósra!
Az avokádó jó és egészséges. Eheted pirított baconnel, ihatod smoothie-ként, vagy egy jobb reggelen a pirítósra kenheted.

Ez is érdekelhet

Az élet és szerelem diadala - egy rendkívüli, igaz történet Párizsból (x)

Mozdony Matiné, a mozdonyok fesztiválja (x)

TOGETHER We Recycle – Együtt a környezetért (x)

beauty and style

Így mutatja meg az arcforma, hogy milyen szemüveg passzol hozzá: ezeket az arányokat figyeld! »

Az olajzöld szemsmink 30 felett is nőies: így rakd fel, hogy ne öregítsen »

Vörös hajú szépség Boris Becker lánya: a 19 éves modell egzotikus vonásokat örökölt »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Ha vasárnap reggel arra ébredsz, hogy van egy nagy rakás avokádód, meg némi pirítani való kenyered, de szinte semmi más nincs a hűtőben, egy percig se aggódj, életed egyik legjobb reggelije áll előtted.

Ha nagyon ráérős reggeled van, akár többféle zöldségből is készíthetsz krémet, ami egyébként praktikus, mert meg is oldja egész hétre a reggelidet, ráadásul nagyon egészséges is!

Avokádókrém

Hozzávalók:

  • 2 szép nagy avokádó
  • 1-2 gerezd fokhagyma
  • 1 tojás
  • 1-2 szál friss petrezselyem
  • 2 evőkanálnyi majonéz
  • só, frissen őrölt bors
  • 2 csepp olívaolaj

Elkészítés ideje:

15 perc.

Elkészítés menete:

A tojás az egyetlen, amihez be kell kapcsolnod a tűzhelyet, de hogy ne árválkodjon egyedül a forró vízben, főzhetsz még párat a kész krém és a pirítós mellé. Amíg keményre fő, az avokádókat kapard ki és nyomd össze egy villával, a fokhagymákat törd össze, cseppents egy tálka aljába némi olívaolajat, és várj.

Ha kész a tojás, pucold meg, nyomkodd össze azt is, majd keverd el a többi hozzávalóval, vágj hozzá petrezselymet, sózd és borsozd kedvedre, keverd hozzá a majonézt, ezzel nagyjából kész is vagy. Dobd a kenyereket a pirítóba, és már indulhat is a nap!

Hű társak a strandszezonra

Hamaroaan itt a bikiniszezon, a következő italok nemcsak a melegben tesznek jó szolgálatot, de az alakodnak is előtte.

Ezt is szeretjük