Így készítsd a hamis gulyást!

Friss zöldségekkel az igazi!

Forró, tápláló, isteni finom, ráadásul nagyon gazdaságos fogás, amit nem lehet elrontani.

Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Menj ki a piacra, szedd össze a kedvenc zöldségeidet, minél többfélét, annál jobb, és főzd meg őket finom levesnek!

Tejföllel fogyasztva a legjobb, utána már elég egy kis desszert is.

Hamis gulyás

Hozzávalók:

  • 4 sárgarépa
  • 1 nagy fej hagyma
  • 2 közepes paradicsom
  • 1 tv paprika
  • 2 fehérrépa
  • 1 csokor friss petrezselyem
  • 1 marék lencse - elhagyható
  • 1 kis fej zeller
  • 3 közepes krumpli
  • 15 dkg kolbász karikázva
  • só, frissen őrölt bors
  • 1 teáskanálnyi fűszerkömény
  • olaj

Elkészítés ideje:

45 perc.

Elkészítés menete:

Pucolj meg minden zöldséget, a kolbászt karikázd, a hagymát pedig vágd egészen apróra. Amikor minden megvan, vékony olajon dinszteld üvegesre a hagymát, majd amikor már szépen összeesett, add hozzá a kolbászt is, a kömény társaságában.

A változókorról tabuk nélkül - Hogyan küzdj meg az életközepi válsággal nőként?

Iványi Orsolya, a menopauzaedukáció egyik legnagyobb hazai szószólója, tabuk nélkül beszél a változókor testi-lelki kihívásairól, és arról, hogyan élhetjük meg ezt az időszakot, mint új kezdetet. A Femina Klub novemberi előadásán hasznos tanácsokat kaphatsz az életközepi krízisek kezelésére, és megtudhatod, hogyan értelmezhetjük újra önmagunkat, karrierünket és kapcsolatrendszerünket.

További részletek: feminaklub.hu/

Használd az „IVANYI” kuponkódot, és 20% kedvezménnyel vásárolhatod meg a jegyed!

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. november 27. 18 óra

Helyszín: MOM Kulturális Központ

Promóció

Amikor a kolbász szépen megpirult, akkor mehet hozzájuk a többi zöldség, hagyma, zeller, répa, fehérrépa, nagyjából egységes méretűre vágva, és a lencse is.

Párszor keverd át így az egészet, majd öntsd fel vízzel, nagyjából 1,2-1,4 liternyivel. Sózd és borsozd hangulatod és ízlésed szerint, majd tedd rá a fedőt, és kis lángon főzd addig, amíg minden zöldség meg nem puhul.

Amikor minden puha, tedd bele a petrezselymet is, úgy főzd még pár percig. Ha szereted, készíts hozzá csipetkét, ehhez egy tojást verj fel, adj hozzá annyi lisztet, amennyit felvesz, valamint egy csipet sót, és szaggasd a már kész levesbe. 

Mennyei fogások sok-sok zöldséggel

Itt a tavasz, lassan mindenből lehet majd frisset, üdét és ropogóst kapni.

Laktató ételek friss és ropogós zöldségekkel

Nézegess képeket!

Elolvasom
Ezt is szeretjük