Borsós krumplileves

beauty and style
Top olvasott cikkek

Borsós krumplileves

Hozzávalók 4 személyre:

  • 1 liter víz
  • 2 szál sárgarépa
  • 2 szál fehérrépa
  • Petrezselyem
  • Kis zellergumó + zellerlevél
  • 4 nagyobb krumpli
  • 1/2 kg borsó
  • 1 közepes fej vöröshagyma
  • Pirospaprika
Recept idők

Elkészítés:

Zsírt vagy olajat felhevítünk, hozzátesszük a kettévágott hagymát, kicsit pirítjuk. Majd a kockára vágott krumplival és a karikára szelt sárga- és fehérrépával, zellerrel is együtt pirítjuk. Amikor kis színt kap, hozzátesszük az apróra vágott petrezselymet, a pirospaprikát, és hozzáöntjük a vizet, majd a borsót. Amikor felforr, ízlés szerint sózzuk. Húsleveskockával fokozhatjuk az ízhatást. Levestésztával is dúsíthatjuk.

Szerezd meg most 10% kedvezménnyel Mentes anyu szakácskönyvét!

Kedvenc receptkönyvünk, melynek minden nő konyhájában ott a helye, most 10% kedvezménnyel elérhető kizárólag a FeminaShopban május 3-16. között!

Mentesen táplálkozóknak főzni nagy kihívás, ebben nyújt segítséget Nemes Dóra, a Mentes Anyu megálmodója. Szakácskönyvében minden étkezésre és alkalomra található szuper, könnyű fogás: a reggelitől a vacsoráig, az uzsidobozfalatoktól a vendégvárásig, vagy éppen egy családi születésnapig, átgondoltan, mentesen, úgy, hogy a klasszikus kedvenceinkről se kelljen lemondani. Kizárólag online elérhető, a FeminaShopban! 

Promóció

Ezt is szeretjük