25 perces ropogós csirkenyárs: sütőben is elkészítheted

Ne bánd, hogy vége a kerti sütögetés időszakának, mert ezt a nyársat sütőben is elkészítheted.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A nyársra húzott falatok valamiért a nyári időszakban népszerűek, pedig sütőben is el lehet készíteni ezeket a finomságokat. A kockára vágott csirke nagyon hamar átsül, így nem kell sokat vesződnöd vele.

Természetesen, ha jó az idő, akkor a grillen is bátran elkészítheted, de a tepsi és a sütő is ugyanúgy megteszi.

Gyors csirkenyárs

Hozzávalók:

  • 2 csirkemellfilé
  • 2 fej lilahagyma
  • 2-3 kaliforniai paprika
  • só, bors
  • piros paprika
  • kevés olaj

A csirkemellet vágd egyenlő nagyságú kockákra. Olajat, sót, paprikát és borsot keverj össze, kend be vele a csirkét, majd hagy állni. Ehhez a páchoz nem kell túl sok olaj, elég, ha annyiban kevered el a fűszereket, hogy minden kockára jusson.

A hagymát negyedeld fel és szedd cikkekre, a paprikákat is vágd fel hasonló nagyságúra. Használj különböző színűeket, hogy látványos legyen a nyárs. 

Húzd felváltva a húst, a hagymát és a paprikát a nyársra, majd csomagold alufóliába. Előmelegített sütőben süsd negyed órát, majd bontsd ki, és süsd addig, amíg meg nem pirul.

Három szakácskönyv ingyenes szállítással!


Mentes Anyu szakácskönyveit azoknak ajánljuk, akik egészségük érdekében vagy meggyőződésből különleges étrendet követnek, de azoknak is, akik csak inspirációt, új ízeket keresnek.

MOST INGYENES HÁZHOZSZÁLLÍTÁSSAL!

Tekintsd meg ajánlatunkat,  kattints ide!

Promóció

Ezt is szeretjük