Házi hideg-meleg szendvics

Ez is érdekelhet

7 tipp kényelmes ajándékvásárláshoz - találd meg a legjobb ajánlatot! (x)

Tippek hogyan hozd a legjobb formád télen is - a hideg idő nem akadály! (x)

Nem tudod, milyen legyen idén a karácsonyi dekoráció? Segítünk! (x)

Négy dekortrend, amivel biztosra mehetsz karácsonykor (x)

Megvan az év legnagyobb gyermekelőadása: ha szemfüles vagy, jövőre megnézheted! (x)

beauty and style

Puha és meleg pulcsik karácsonyi mintával – Árakkal és lelőhelyekkel »

Ha válaszolsz erre a 3 kérdésre, tudni fogod, milyen legyen az esküvői sminked »

Olcsó, házi gyanta 3 összetevőből, amitől nem lesz kiütéses az érzékeny arcbőr »

retikül.hu
Top olvasott cikkek
bmi kalkulátor
nem

A te BMI-d:

Alultápláltságot jelent. Mindenképp fordulj orvoshoz, hogy feltárd az okokat!

A testsúlyod ideális, törekedj a mostani alkatod megőrzésére.

Fokozottan vagy kitéve az infarktusnak és más betegségeknek. Csökkentened kell a testsúlyodat!

Veszélyeztetett kategóriába tartozol, mielőbb fogyókúrába kell kezdened!

Az egészséged közvetlen veszélyben van. Azonnal orvos által felügyelt diétába kell kezdened!

számolújraszámol

Házi hideg-meleg szendvics

Hozzávalók 4 személyre:

  • kenyér
  • 1db húskonzerv
  • 2 tojás
  • mustár
  • pirosarany
  • bors
  • 1 fej hagyma
  • margarin
  • sajt
Recept idők

Elkészítés:

A tojásokat megfőzzük, a hagymát pedig apróra vágjuk és egy kicsi olajon megdinszteljük.
A húskonzervhez hozzátesszük a lepirított hagymát, és az apró darabokra vágott főtt tojást. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, teszünk hozzá mustárt és pirosaranyat. Végül pedig annyi margarint, amitől krémes, kenhető állaga lesz. A kenyérszeleteket megvajazzuk, megkenjük a szendvicskrémmel, és kivajazott tepsibe tesszük, majd 180-200 fokon 15-20 percig sütjük. Az utolsó 5 percnél kivesszük, megszórjuk reszelt sajttal, és visszatoljuk a sütőbe, hogy a sajt kellően megpiruljon. Melegen és hidegen is egyaránt nagyon finom.

Ezt is szeretjük