Házi hideg-meleg szendvics
Házi hideg-meleg szendvics
Hozzávalók 4 személyre
- kenyér
- 1db húskonzerv
- 2 tojás
- mustár
- pirosarany
- só
- bors
- 1 fej hagyma
- margarin
- sajt
Elkészítés:
A tojásokat megfőzzük, a hagymát pedig apróra vágjuk és egy kicsi olajon megdinszteljük.
A húskonzervhez hozzátesszük a lepirított hagymát, és az apró darabokra vágott főtt tojást. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, teszünk hozzá mustárt és pirosaranyat. Végül pedig annyi margarint, amitől krémes, kenhető állaga lesz. A kenyérszeleteket megvajazzuk, megkenjük a szendvicskrémmel, és kivajazott tepsibe tesszük, majd 180-200 fokon 15-20 percig sütjük. Az utolsó 5 percnél kivesszük, megszórjuk reszelt sajttal, és visszatoljuk a sütőbe, hogy a sajt kellően megpiruljon. Melegen és hidegen is egyaránt nagyon finom.
Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül
A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?
További részletek: femina.hu/feminaklub
Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.
Időpont: 2024. június 3. 18 óra
Helyszín: Thália Színház
Promóció
Még több recept