Rá sem lehet ismerni a régi, unalmas WC-re: 8 igazán gyönyörű felújítást mutatunk
Kihozták a maximumot a sivár WC-helyiségekből.

cov
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha fel kellene állítani a sorrendet, hogy a lakás összes helyisége közül melyik a legfontosabb, és melyik a legkevésbé lényeges, valószínűleg a legtöbb ember a lista végére tenné a vécét.

Érdemes kicsit átgondolni a dolgot. Mivel az otthon kialakítása meghatározza az ember hangulatát, az a jó, ha minden egyes szoba kellemes, kényelmes és tetszetős. Hiába az odafigyelés a nappali vagy a háló berendezésére, ha van egy olyan helyiség is a lakásban, ami percek alatt tönkreteszi mindazt a pozitív hatást, amit a szép szobák gyakoroltak az ember lelkére. Fontos, hogy az elhanyagolt, sivár és fantáziátlan mellékhelyiség se maradjon ki a jóból, és felújítást, dekoratív színeket, szép dekorációt kapjon. Esete válogatja, hol milyen mértékű kipofozásra van szükség. A járólapcsere és a falfestés mindenképp jót tehet, ahogy a praktikus polcok és szekrénykék is. Érdemes lelket is adni a helyiségnek. Ebben segíthetnek a díszek, valamilyen váza, falra helyezett faliképek vagy akár valamilyen mutatós, trendi cserélhető tapéta is.

Előtte-utána képeken 8 átalakítás

Kedvcsinálóként bemutatunk nyolc látványos átalakítást: az előtte-utána képeken jól látszik, milyen sokat jelent, ha az ember a legkisebb helyiséget is újragondolja.

Ezt is szeretjük