Sötét, szomorú lyukból álomszép, tágas hálószoba: 8 előtte-utána kép, ami megmutatja, mennyit számít néhány ötlet

Még a legreménytelenebbnek tűnő helyiségből is lehet pompás hálószobát faragni.

Hálószoba előtte-utána
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Milyen egy jó hálószoba? Mindenki számára más, de mindenki számára ugyanazt jelenti: kuckót és szentélyt, esti megnyugvást, szép álmokat és reggeli mosolyt.

Ez a szoba az otthon legintimebb helyisége, és itt a legfontosabb, hogy az ember igazán komfortosan érezze magát. Bár sokan azért hanyagolják el, mert csak aludni járnak ide, valójában éppen ezért kellene nagyobb hangsúlyt fektetni rá: kellemes, pihentető alvás nélkül ugyanis a nappal sem sikerülhet igazán jól. Még a legreménytelenebbnek tűnő helyiségből is ki lehet hozni valami nagyszerűt: bár olykor a bútorcserét is érdemes fontolóra venni, sokszor pár apró változtatás is elég lehet, például tetszetős textilek, trendi kiegészítők, egy csodás tapéta vagy egy új falszín. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a következő látványos átváltozások.

Előtte-utána képeken a megújult hálószobák

Ezek a fotók magukért beszélnek: érdemes belőlük inspirálódni, és végiggondolni, hogyan lehetne a hálószobát szebbé, barátságosabbá és divatosabbá varázsolni, egyszerűen.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük