Álomszép színárnyalatok jönnek a 2021-es lakástrendben: mutatjuk a tölgymohától a kedélyes rózsaszínig

Gyönyörű árnyalatok jellemzik a 2021-es trendet: ezek a színek lesznek a legdivatosabbak 2021-ben.

2021 lakásszíntrend
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha az ember maga elé képzeli egy szoba fekete-fehér fényképét, láthat a stílusról árulkodó formákat, láthat egy jó vagy kevésbé előnyös elrendezést, felismerhet textúrákat.

Ugyanennek a szobának a színes fotóját megtekintve azonban a szoba hangulatát is megérzi, hiszen minden egyes árnyalat befolyásolja, hogy egy helyiség atmoszférája milyen érzéseket fog képviselni, közvetíteni azok felé, akik belépnek, és kelteni azokban, akik időt töltenek benne. Úgy is mondhatnánk, hogy a szobák hallhatatlan, de látható dallamát a színei adják. Ha pedig egy egész otthon színeit tekintjük, akkor az maga egy megkomponált, vizuális zenemű. Akkor lesz élvezhető, ha átgondolt és harmonikus.

Ezek a színek lesznek divatosak 2021-ben

Mindenkinek lehetnek kedvenc árnyalatai, melyeket szívesen visz lakásába. Ezek a színek egyetlen tollvonásként áthúzzák és felülírják a mindenkori divatot, hiszen az a legfontosabb, hogy a lakó számára tetszetős legyen a beltér, és jól érezze magát benne. 

Ha azonban az ember szeretné követni az aktuális trendet, akkor ezt is megteheti: ami 2021 legdivatosabb lakásszíneit illeti, szebbnél szebb árnyalatok jönnek, természetesektől a klasszikusokon át a meglepőekig.

A következőkben Bryanna Evans lakberendező négy, egyenként tíz csodás árnyalatot felvonultató, találó fantázianevekre keresztelt színpalettáját vesszük sorra. Olyan gyönyörű árnyalatokat sorakoztatnak fel, mint a tölgymoha, a sóvárgó kék, a kedélyes rózsaszín vagy épp a gyöngyszürke.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük