Álomszép színárnyalatok jönnek a 2021-es lakástrendben: mutatjuk a tölgymohától a kedélyes rózsaszínig
Gyönyörű árnyalatok jellemzik a 2021-es trendet: ezek a színek lesznek a legdivatosabbak 2021-ben.

GettyImages-1190431761
beauty and style
Top olvasott cikkek

Ha az ember maga elé képzeli egy szoba fekete-fehér fényképét, láthat a stílusról árulkodó formákat, láthat egy jó vagy kevésbé előnyös elrendezést, felismerhet textúrákat.

Ugyanennek a szobának a színes fotóját megtekintve azonban a szoba hangulatát is megérzi, hiszen minden egyes árnyalat befolyásolja, hogy egy helyiség atmoszférája milyen érzéseket fog képviselni, közvetíteni azok felé, akik belépnek, és kelteni azokban, akik időt töltenek benne. Úgy is mondhatnánk, hogy a szobák hallhatatlan, de látható dallamát a színei adják. Ha pedig egy egész otthon színeit tekintjük, akkor az maga egy megkomponált, vizuális zenemű. Akkor lesz élvezhető, ha átgondolt és harmonikus.

Ezek a színek lesznek divatosak 2021-ben

Mindenkinek lehetnek kedvenc árnyalatai, melyeket szívesen visz lakásába. Ezek a színek egyetlen tollvonásként áthúzzák és felülírják a mindenkori divatot, hiszen az a legfontosabb, hogy a lakó számára tetszetős legyen a beltér, és jól érezze magát benne. 

Ha azonban az ember szeretné követni az aktuális trendet, akkor ezt is megteheti: ami 2021 legdivatosabb lakásszíneit illeti, szebbnél szebb árnyalatok jönnek, természetesektől a klasszikusokon át a meglepőekig.

A következőkben Bryanna Evans lakberendező négy, egyenként tíz csodás árnyalatot felvonultató, találó fantázianevekre keresztelt színpalettáját vesszük sorra. Olyan gyönyörű árnyalatokat sorakoztatnak fel, mint a tölgymoha, a sóvárgó kék, a kedélyes rózsaszín vagy épp a gyöngyszürke.

Ezt is szeretjük