Rá sem lehet ismerni a parányi előszobára: előtte-utána fotókon a látványos átalakulás
Felújították az előszobát, és bámulatos lett az átalakulás: látni kell!

GettyImages-646687654
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az előszobát sokan az otthonuk leglényegtelenebb helyiségének tartják, mondván, csupán keresztülmennek rajta, így sokkal fontosabb a nappali, a konyha, a fürdő és a háló, ahol jóval több időt töltenek.

Végiggondolva, a meglátás egy ponton stimmel: az ember nem tartózkodik a helyiségben túl sokat. Az előszoba viszont igenis meghatározó része a lakásnak: a helyiség, mely nap nap után búcsúztatja az embert, amikor útnak indul, és fogadja, amikor hazatér. Ez a terület az otthona néma köszönése felé, illetve nem utolsó sorban a vendégei felé is, akik itt töltik el az első másodperceket, miközben megalkotják első benyomásukat a lakásról. Mindenképp érdemes tehát foglalkozni az előszoba tetszetős kialakításával, hogy az minél barátságosabb, kellemesebb legyen, ezáltal minél pozitívabb érzelmeket keltsen az otthoniakban és a meghívottakban egyaránt.

8 bámulatos előszoba-átalakítás

Azok is felismerték az előszoba fontosságát, akik a következő helyiségeket újragondolták: színt és lelket vittek az előszobáikba. Szinte rá sem lehet ismerni a pompásan sikerült belépőkre.

Ezt is szeretjük