Rá sem lehet ismerni a parányi előszobára: előtte-utána fotókon a látványos átalakulás

Felújították az előszobát, és bámulatos lett az átalakulás: látni kell!

Előszobák előtte-utána
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az előszobát sokan az otthonuk leglényegtelenebb helyiségének tartják, mondván, csupán keresztülmennek rajta, így sokkal fontosabb a nappali, a konyha, a fürdő és a háló, ahol jóval több időt töltenek.

Végiggondolva, a meglátás egy ponton stimmel: az ember nem tartózkodik a helyiségben túl sokat. Az előszoba viszont igenis meghatározó része a lakásnak: a helyiség, mely nap nap után búcsúztatja az embert, amikor útnak indul, és fogadja, amikor hazatér. Ez a terület az otthona néma köszönése felé, illetve nem utolsó sorban a vendégei felé is, akik itt töltik el az első másodperceket, miközben megalkotják első benyomásukat a lakásról. Mindenképp érdemes tehát foglalkozni az előszoba tetszetős kialakításával, hogy az minél barátságosabb, kellemesebb legyen, ezáltal minél pozitívabb érzelmeket keltsen az otthoniakban és a meghívottakban egyaránt.

8 bámulatos előszoba-átalakítás

Azok is felismerték az előszoba fontosságát, akik a következő helyiségeket újragondolták: színt és lelket vittek az előszobáikba. Szinte rá sem lehet ismerni a pompásan sikerült belépőkre.

Az anyaság kihívásai cukormáz nélkül

A Femina Klub júniusi vendége Ráskó Eszter humorista lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya többek között az anyaság és a nőiség kihívásairól beszélget. Vajon létezik-e recept a gyerekneveléshez? Miért olyan káros a tökéletes anya mítosza? Hogyan lehet az önazonosság és az önfelvállalás révén a nőknek felvértezni magukat a 21. századi normákkal szemben?

További részletek: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2024. június 3. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük