Minden lerobbant fürdőben ott rejlik az oázis: ők előhozták, nézd meg, milyen lett

Hihetetlen, mit ki nem lehet hozni egy lepukkant fürdőszobából.

cov

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A fürdőszoba a lakás egyik legfontosabb helyisége, a megújulás színtere: ott indul, és ott is zárul a nap, ezért fontos, hogy a környezet kellemes és frissítő legyen.

Érdemes tehát folyamatosan dolgozni azon, hogy minél rendezettebb és tetszetősebb legyen a kialakítása. Néha kivédhetetlenül szükséges egy nagyobb felújítás, esetleg átalakítás, aminek hála, a helyiség alapjaiban változhat meg. A kopott, divatjamúlt csempe lecserélése, az elöregedett, vízkőfoltos csaptelepek váltása, a falszín-frissítés, és egy-egy új bútor, például mosdószekrény illetve polcok beszerzése is csodát művelhetnek. Bármilyen átalakítás történik, a lényeg az, hogy az ember végül elégedetten léphessen be, és jó érzésekkel távozhasson a helyiségből.

Nincs olyan, hogy reménytelen fürdőszoba

Ezek az előtte-utána képek bizonyítják, hogy még a legromosabb fürdő sem reménytelen, és megéri belevágni a felújításba: inspiráló képeket mutatunk olyan helyiségekről, amelyekkel csodát tett az átalakítás.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük