A Magenta 1-gyel bárhol otthon érezheted magad!

Korlátlanul beszélhettek családon belül, és egyszerre tévézhettek több eszközön. Mutatjuk, hogyan! (x)

nagykep?cikkid=169834&kep=csalad szelfi telefon kozossegi halo-l
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ha eljött az idő, hogy első lakásodba költözz, vagy szívesen vennéd egy kézből a telekommunikációs szolgáltatásokat az otthonodba, érdemes megismerkedned a Telekom Magenta1 kedvezménycsomagjával.

 • Minden fontos benne van: a Magenta1-ben minden telekommunikációs szolgáltatás benne van, amire az otthonodban és útközben szükséged lehet: mobil, TV, otthoni internet és vezetékes telefon szolgáltatás.
 • Nemcsak beépített, hanem választható elemeket is tartalmaz: a kedvezménycsomagon belül a vezetékes internet csomagot és a havidíjas mobil díjcsomagot a kínálatból te választhatod.
 • Összetartja a családot: korlátlanul beszélgethettek családon belül, akár 5 mobil hívószámot is bevonva, 0 forintért havonta! Domino kártyás előfizetők is bevonhatók. Ha pedig Next díjcsomagot vonsz be a kedvezménycsomagba, akkor belföldön bármely alapdíjas irányban korlátlanul beszélgethetsz. Mindezen felül a csomagban kínált vezetékes telefonszolgáltatással bármilyen belföldi, alapdíjas szám havi 5000 percig plusz költségek nélkül hívható.
 • Megosztható: a családtagok különböző eszközökön - TV, tablet, okostelefon vagy PC - egyszerre tévézhetnek* vagy élvezhetik a szupergyors internet előnyeit.

 • A csomagban akár 1000 Mbps kínált letöltési sebességű vezetékes internet szolgáltatás is választható, amennyiben az a címeden elérhető - a szolgáltatás elérhetőségéről cím alapján a Telekom honlapján lehet tájékozódni.
 • A Magenta1 kedvezménycsomaggal a gondtalan szórakozásnak nincsenek határai: a Szuper Családi HD TV csomag 106 csatornát + 24 HD csatornát kínál egyben, és ha a családtagok különböző műsorokat szeretnének egy időben nézni, akkor ott a TV GO - ha az adott helyen elérhető -, amely az interneten keresztül - notebookon, táblagépen vagy okostelefonon - külön díj fizetése nélkül teszi lehetővé a tévézést, filmnézést*.
 • Több mint a részek összege: aki a Magenta1-et választja, kedvezőbb feltételekkel jut hozzá a benne foglalt egyes szolgáltatásokhoz, mintha külön-külön fizetne elő azokra, az extra előnyökről nem is beszélve.
 • Extra előnyök:
  A Telekom időről időre újabb előnyökkel kedvez a Magenta1-eseknek. Talán még emlékszel: tavaly nyáron mobilinternet-adatkorlát nélkül netezhettek a Magenta 1-esek, és a velük egy mobil folyószámlán lévő családtagjaik.
  Most a magentás mobillal azonos telekomos folyószámlán lévő többi mobil számára is elérhető a TV GO, maximális letöltési sebességgel!
 • + 1 további előny:
  Most nemcsak az új mobil előfizetéssel okostelefont vásárló Magenta1 ügyfeleknek jár készülékkedvezmény, hanem az új otthoni előfizetéssel Magenta1 ügyféllé válók is 50 ezer forint kedvezménnyel juthatnak tévéhez, táblagéphez, notebookhoz vagy játékkonzolhoz a kínálatból.

A Magenta1 kedvezménycsomag további feltételei megtalálhatók a www.telekom.hu/magenta1 címen.

* Egy TVGO regisztrációhoz összesen egyidejűleg 2 különböző eszköz - PC, tablet vagy okostelefon - kapcsolható.

Ezt is szeretjük