Imádjuk ezeket a stílusos szuterén lakásokat: észre sem venni, hogy a földszint alatt vannak
A szuterén lakások nem mindig népszerűek, pedig sok lehetőség rejlik bennük.

cov
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Milyen egy ideális lakókörnyezet? Tágas, kellemes, világos - sorolják sokan a tulajdonságokat, és akik ezeket keresik, aligha választanak maguknak szuterén lakást, bármennyire is olcsóbbak a normál ingatlanoknál.

A szuterén lakások ugyanis, mint nevük is elárulja - a szó a francia eredetű souterrain, talajszint alatti kifejezésből származik -, a földszint alatt helyezkednek el, ennél fogva pedig általában sötétebbek, mint a többi ingatlan, hiszen süllyesztett falaikon csak az átlagos méretű ablakokhoz képest jóval kisebb nyílászárók helyezhetők el.

Stílusos szuterének

Azt, hogy a szuterének félig-meddig a föld alatt vannak, és alig-alig szűrődik be az ablakaikon fény, nemcsak hátrányként, de kihívásként, kreatív lakberendezési feladatként is lehet értelmezni. Azok, akik nem hátráltak meg a feladattól, bebizonyították, hogy érdemes belevágni, és stílusos, kellemes lakást faragni egy talajszint alatti ingatlanból. Néhány példán keresztül meg is mutatjuk, hogy milyen remek tereket lehet kihozni néhány trendi elemmel, ügyesen használt fényforrásokkal és színekkel.

Ezt is szeretjük