Az 56 éves nő egész otthona olyan, mint egy Barbie-ház: szó szerint minden rózsaszín Kitten lakásában
Rengetegen vannak a világban, akik nagyon szeretik a rózsaszínt, ez a nő viszont egészen új szintre emelte a rajongását.

pink-otthon-b
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nemcsak a ruha vagy a hajviselet, hanem az otthon berendezése is lehet az önkifejezés egyik módja: sokat elárul tulajdonosáról, milyen színeket, tárgyakat, bútorokat használ a mindennapjai során. Kitten Kay Sera is egyetért ezzel, és emiatt rózsaszín mesevilággá varázsolta egész házát.

Az 56 éves nő 1980-ban, a születésnapi buliján viccből tetőtől talpig rózsaszínbe öltözött - és itt változott meg az egész élete. Annyira magával ragadta az érzés, amit a szín által kapott, hogy egész későbbi életét ennek az árnyalatnak szentelte. Ez nemcsak az öltözködésében mutatkozik meg: az egész otthona olyan, mint egy Barbie-álomház.

Rózsaszín mindenhol

Kitten Kay Sera hivatalosan is a világ legrózsaszínűbb embere, Instagramon ma már 166 ezren követik mindennapjait, sőt még riportokban is rengeteg alkalommal feltűnik, hiszen tényleg különleges az életmódja. 15 éve költözött Los Angelesbe, hogy egy igazi mesevilágban élhessen, mert úgy érzi, ebben a városban nem néznek rá ferde szemmel minden furcsasága ellenére sem. Kitten otthonában nemcsak a bútorok és a fal pompázik pink színben: még az olyan apró részletekre is odafigyel, mint a fogkefe vagy a WC-papír, hogy semmi ne álljon a rózsaszín összhang útjába.

(Képek forrása: kittenkaysera / Instagram)

Ezt is szeretjük