Nappalid és hálód is lehet az egyszobás garzonban: 8 zseniális térelválasztó, ami stílust is teremt
Egy térelválasztó segítségével két helyiség teremthető egy szobából: fantasztikus megoldás kis lakásokba.

coverkep
beauty and style
Top olvasott cikkek

Egyedülállók és fiatal párok is előszeretettel választanak maguknak garzont, hiszen számukra egy kisebb alapterületű otthon is megfelelhet, ráadásul árban is barátibb, mint egy nagyobb lakás.

Az ilyen ingatlanokban jellemzően egy szoba található, így a nappali és a hálószoba szerepét is azonos helyiség tölti be. Bár ezzel sincs gond, valljuk be, vannak hátrányai. Ha franciaágy van benne, akkor furcsa érzés a vendégeket az ágy szélére vagy annak a szomszédságában leültetni, hiszen az alvás helyszíne szent, privát szféra. Ha viszont kihúzható kanapé kerül bele, akkor örök vesződséget jelent annak nyitogatása, nem is beszélve az ágyazásról. Praktikus megoldásként szóba jöhet a szoba két részre osztása: dekoratív, kiépíttethető megoldás egy stílusos, polcos elválasztás, de akár egy gusztusosan leomló függöny is nagyszerűen mutathat.

8 stílusos térelválasztási módszer

Nemcsak hasznos, de jól is néz ki: inspirációként mutatunk néhány szuper térelválasztó ötletet, melyekkel nemcsak két külön szoba, de stílus is teremthető a helyiségben.

Képek: Pinterest.

Ezt is szeretjük