Kristen Stewart gyönyörű otthonát mutatjuk belülről: nemrég vásárolta a mediterrán házat
A színésznő háza maga a megtestesült nyugalom.

tk3s 00514598 000013
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mivel sok színész örömest megmutatja és közzéteszi újonnan vásárolt ingatlana fényképeit, időről időre újabb fotókkal rukkolhatunk elő: ezúttal az Alkonyat-sztár, Kristen Stewart új, Los Angeles-i háza a soros.

A színésznő kívül mediterrán stílusú, belül gótikus jegyeket hordozó fészke korántsem a "tizenkettő egy tucat" kategóriába tartozik. Belterében nem a sokszor látott fehér és bézs, szinte erőltetetten letisztult enteriőrrel találkozunk, hanem sokkal természetesebb, melegebb, családiasabb hangulattal, melyből nem maradt ki egy-egy extravagánsabb elem sem. A ház meghatározó jellegzetessége a sötétbarnára pácolt fa padlóburkolat, a kovácsoltvas elemek és a karakteres, minimalista stílustól távol álló, sötét színű fabútorok. Belépve az előszobán át a nappaliba, onnan a hátsó kertbe lehet eljutni. Az étkezőből franciaajtók nyílnak a teraszra. A konyha egyediségét különleges szekrénysora adja. Az emeleten négy hálószoba helyezkedik el, a fő háló a szint csaknem a felét foglalja el. A ház a fehér falaknak és a faburkolatnak, valamint a gerendáknak köszönhetően esztétikusan kontrasztos.

Képeken a ház

Nem maradt más hátra, mint, hogy képeken is betekintést nyújtsunk Kristen Stewart cseppet sem átlagos, új házába. Érdemes megfigyelni a színeket, és hogy milyen kifinomult ízléssel ötvözték a mediterrán és gótikus részleteket a 21. századisággal.

Ezt is szeretjük