Erkélytuning felsőfokon: 8 filléres ötlet, hogy öröm legyen kiülni a szép időben

Az erkély lakásod apró udvara: szépítsd meg, hogy kellemesebb legyen kiülni.

coverkep

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Aki lakásban él, és nincs udvara, erkélyén pótolhatja a kerti örömöket: virágokat nevelgethet, kiülhet olvasgatni, beszélgetni, és ha úgy adódik, akár étkezni is.

Bár két műanyag szék meg egy rozoga asztal is jó szolgálatot tehet odakint, ez az aranyat érő terület ennél többet érdemel. Fontos kiemelt figyelemmel kialakítani, hiszen az erkélyen töltött idő a kikapcsolódás ideje, és a pihenés csak úgy lehet igazán kellemes, ha a környezet is kényelmes és hangulatos. Talán sokan úgy hiszik, de az erkély megszépítése nem feltétlenül kerül sokba. Az, aki felismeri, milyen sokat jelent néhány filléres apróság, és tudatosan keresi az olcsóbb ajánlatokat, kevés pénzből is kipofozhatja: egy-egy növény, díszpárna, mécses, LED-égősor vagy szőnyeg is csodát művelhet.

8 filléres ötlet erkélyszépítéshez

Inspirációként néhány tippet, olcsó berendezési és dekorációs ötletet mutatunk. Ezekkel még a legreménytelenebbnek látszó erkély is paradicsomivá válhat.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Képek: Pinterest.

Ezt is szeretjük