Így lesz menő bútor pár egyszerű műanyag ládából: modern, színes, látványos ötletek, saját kezűleg
A műanyag ládákban nagyon sok lehetőség rejtőzik.

covkep
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár mintegy hatvan évvel ezelőtt még nem volt könnyű új bútorokhoz jutni, ma már sok üzlet tengernyi darabja közül válogathatunk, különböző árkategóriákban.

Ha számodra nem az egyszerű megoldások és az aktuális trend az elsődleges, hanem többre vágynál, akkor magad is gyárthatsz legalább egy-egy különleges bútort az otthonodba az újrafelhasználás, illetve az egyediség jegyében. Amennyiben van kéznél néhány műanyag ládád, azokban nagyszerű alapanyagra lelhetsz. Nemcsak azért, mert ezek eredeti funkciójuk miatt rendkívül strapabíróak, hanem azért is, mert jól kombinálhatóak, és egymásra is halmozhatóak. Stílusban is változatos darabok varázsolhatók belőlük, ami annak köszönhető, hogy sokféle színben elérhetők. Piros, sárga, rózsaszín és más élénk árnyalatokban vidám, color blocking hatású, fekete verzióban indusztriál hangulatú bútorok készíthetők belőlük. Már csak néhány kellék és egy jó ötlet kell, hogy a nagyszerű alkotásod elkészülhessen.

A kellékek és 8 ötlet

A munkához a ládákon túl szükség lehet a felhasznált anyagoknak megfelelő ragasztóra, esetleg csavarokra és fúrógépre, mely utóbbi használatához kérj segítséget, amennyiben még nincs benne gyakorlatod. Jól jöhet egy-egy régebbi bútor lába is, ha dizájnos darabot készítenél. Ha pedig ülőkékben gondolkodsz, akkor szép textil és szivacslap - kárpitosboltban elérhető - is szükséges. Amennyiben méretre vágott falap is kell, fordulj egy lapszabászathoz, vagy látogass el egy barkácsáruházba. Nincs ládád, de tetszenek az ötletek? Akkor ugyanott tudod pótolni ezt a hiányosságot, ám bútorod így már nem az újrafelhasználás jegyében fog készülni. Nem maradt más hátra, mint az ötletelés: íme, nyolc inspiráló képpár!

Ezt is szeretjük