Kiszuperált limlomokból menő kerti bútort készíthetsz: mutatjuk a legjobb ötleteket

Szinte el sem hiszi az ember, de ezek a bútorok valóban limlomokból készültek.

FeminaShop

Látogass el a
Femina Shopba!

Megnézem
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szerencsés, ha valakinek van kertje, ahol a jó levegőn lehet, kertészkedhet, vagy akár gyermekeivel focizhat, kutyájával játszhat.

A kert azonban ne csak egy bekerített terület legyen a ház körül: érdemes szabadtéri helyiségként tekinteni rá, mely ugyanúgy kellemessé tehető, akár egy beltéri szoba. A pompás növények, a dús fű, az ízléses burkolattal fedett terasz, a szép és nem utolsósorban erős kerítés fontos részei a kertnek, de a kényelmes használathoz bútorok is kellenek.

Kerti bútorok házilag

A kerti bútorok árát sajnos legtöbbször borsosan megkérik, de kis kreativitással akár kallódó limlomokból is lehet garnitúrát és egyéb bútorokat készíteni odakintre. Adunk egy kis inspirációt.

Érzelmek logikája - Hogyan vannak jelen az érzelmek a logikus gondolkodásban?

A Femina Klub novemberi vendége Dr. Mérő László matematikus, pszichológus lesz, akivel Szily Nóra, az estek háziasszonya az érzelmek és az elme bonyolult viszonyáról beszélget. Körbejárjuk, mit jelent valójában az érzelmi intelligencia, megismerjük az érzelmek szerkezetét, és hogyan alkalmazhatjuk a felismeréseinket mindennapi problémáink megoldásában is.

Pontos részletek az estről itt olvashatók: femina.hu/feminaklub

Jegyek kizárólag online érhetőek el, korlátozott számban.

Időpont: 2023. november 6. 18 óra

Helyszín: Thália Színház

Promóció

Ezt is szeretjük