Ritkán látni ennyire egyedi sztárházat: John Travolta eladó ingatlana minden centimétere szemet gyönyörködtető

Csodaszép színek, különleges bútorok, varázslatos atmoszféra jellemzi a házat.

John Travolta háza
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Retikül
Top olvasott cikkek

Számos sztárházban készült fotót volt már alkalmunk megvizsgálni, melyek nagy részét a napjainkban divatos letisztultság jegyében alakították ki: a fehér, a bézs, a barna árnyalatainak halmozása, hatalmas ablakok, magas fényű felületek, elegáns vonalvezetésű bútorok és modern beltéri megoldások jellemezték őket.

Most azonban, hogy John Travolta piacra bocsátotta maine-i ingatlanát, valami sokkal izgalmasabbat és egyedibbet van szerencsénk szemügyre venni. Bár kívülről nem sejteni, az ajtón túl egy színpompás csodavilág tárul a szem elé, mely távol áll a megszokott, minimál stílusú belterektől. A különleges enteriőr kellemesen maximalista: mesés árnyalatai, pazar mintázatú textiljei és falai, illetve klasszikus bútorai gyönyörködtető egységet alkotnak. Az 1930-as építésű ingatlant a '90-es években alakították át. A pompás munka Christopher Boshears fantáziáját dicséri.

Fotókon a Travolta-ház kívül-belül

A ház gigantikus: 42 szobás, melyből húsz hálószoba. Hét és fél fürdőszobával és egy jókora, világos, alkotásra csábító álomkonyhával rendelkezik. Travolta egyébként 5 millió dollárért árulja az ingatlant: következő lakója bizonyosan imádni fogja a romantikáját!

Ezt is szeretjük