Ilyen belülről a világ leggazdagabb emberének háza: Bill Gates pazar látványra ébred reggelente
Bill Gates és felesége idén tavasszal vásárolta legújabb házát, Kaliforniában.

tk3s 00482735 000014
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a milliárdos Gates házaspárnak már több háza is van, úgy érezhették, egy Del Mar-i luxusingatlan nélkül mégsem teljes a kép.

Tavasszal meg is vásárolták gyönyörű, kaliforniai álomházukat. Korábbi tulajdonosa Madeleine Pickens volt, a texasi olajmágnás, T. Boone Pickens exfelesége.

A házat még 2019-ben hirdették meg 48 millió dollárért, de Gatesék remek üzleti érzékkel csak 43 millióért, azaz körülbelül 13 milliárd forintnak megfelelő áron vásárolták meg. Gateséknek egyébként ezen a mesés, új luxusingatlanon kívül egy washingtoni háza, egy Santa Fe-i farmja, lányuknak pedig egy westchesteri lófarmja és egy New York-i lakása is van. Szerintünk kétségtelen, hogy mind közül ez a legszebb. Pompás panorámájára nincsenek szavak, hiszen közvetlenül az óceán partján található. A birtok alapterülete körülbelül 929 négyzetméter, és minden négyzetcentiméteréből árad az elegancia.

Pompás panoráma kint, luxus bent

El tudjuk képzelni, milyen kellemes lehet ilyen látvány mellett a reggeli kávé, és milyen fantasztikus hangulatot teremt a naplemente Billnek és Melindának a romantikázáshoz.

Ezt is szeretjük