Valóságos paradicsom Harry és Meghan montecitói birtoka: 16 fürdőszoba, 9 hálószoba is van benne
Harry herceg és Meghan Markle montecitói otthona kívül-belül pompásan néz ki.

mon4
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amikor Harry herceg és Meghan hercegné tavasszal az USA-ba költöztek, egy darabig ideiglenes lakhelyen tartózkodtak Los Angelesben, a színész, Tyler Perry ingatlanában. Ezt nyáron egy csodás, dél-kaliforniai birtokra cserélték.

A festői Montecitóba költöztek, melyet Charlie Chaplin nem véletlenül nevezett "a tengerpart krémjének". A Santa Barbara megyei város nyugodt, zöld, és többnyire paparazzo-mentes környezetét sztárok tucatja választja lakhelyéül: Ellen DeGeneres, Gwyneth Paltrow és Ariana Grande is ott lakik többek között.

Valóságos paradicsom a montecitói birtok

Új otthonukat, mely kizárólag egy magánautóúton közelíthető meg, 14,7 millió dollárért, azaz mintegy 4,5 milliárd forintért vásárolták meg Sergey Grishin orosz üzletembertől. Az épületben edzőterem, szaunák, játékszoba, házimozi, mellette vendéglak is helyet kapott, és az extrák sora ezekkel nem ér véget: teniszpálya, teaház, úszómedence, valamint gyerekkunyhó is épült a birtokra.

harry meghan

Montecitót egyébként földrengésveszélyes területként tartják számon. A természetközeli város érdekes jellemzője, hogy még járdái sincsenek: azok költöznek ide, akik szívesebben maradnak távol a zajos városok betondzsungeleitől. A zöld környezet azonban nemcsak nyugalmat, veszélyeket is hordoz magában. 2017-18-ban erdőtüzek pusztítottak a közeli Santa Ynez-hegyen, majd az esőzések hatására sár zúdult egyes montecitói területekre. A szerencsétlenség következtében húsz ember vesztette életét, és számos ház is romokba dőlt. Kaliforniában, mint tudjuk, sajnos jelenleg is szörnyű, vészesen terjedő erdőtüzek dúlnak, és az, hogy mely területek válnak érintetté, napról napra változik.

Kívül-belül mesés a birtok

A hercegi pár otthona 1765 négyzetméterének minden centije fantasztikus. Érdemes megcsodálni a kertet, és körbenézni odabent is, Harry és Meghan családi fészkében.

Ezt is szeretjük